Vírusos szemölcs az ajkamon (beszélgetés)
Gyógyszerész azt javasolta próbáljam meg svéd cseppel kezelni, ha ez nem használ Egaver ecsetelővel. Hát kb. 1 hete használom az egavert, de szerintem semmit sem csinál...
Egy ilyen kis szemölcs miatt felvágják az ajkamat majd összevarják? 1 hétig akkor ne menjek suliba mert le lesz ragasztva, vagy mégis hogyan képzeljem el? Nagyon félős vagyok :D
Pár hónapja lett egy fehér pont az ajkamon, de mivel egyre nagyobb lett ma elmentem vele bőrgyógyászhoz és azt mondta szemölcs. Adott beutalót a sebészetre.
Tudom, hogy sok ilyen fórum van, de sehol sem olvastam, hogy valakinek az ajkán lenne.
A kérdésem az lenne, hogy volt-e már valakinek az ajkán és hogyan lehet eltávolítani?
Régen volt a kézfejemen azt le is fagyasztotta a bőrgyógyász, de olyan "ügyes" volt, hogy kb. a felét otthagyta és természetesen újból megnőtt. Végül wartnerrel múlt el.
Attól félek, hogy lesz egy fájdalmas utam a sebészetre, aztán visszanő és még a nyoma is meglátszik.
El sem tudom képzelni sebészi úton mégis hogyan távolítják el onnan, szóval ha valakinek van tapasztalata vagy valamilyen más módszere az eltüntetésre kérem írjon!
További ajánlott fórumok:
- Nemi szemölcs
- Voltatok már anyajegy vagy szemölcs levételen?Mik a tapasztalatok?
- Hatásos-e a vérehulló fecskefű a vírusos szemölcsre?
- Volt valakinek vírusos szemölcse a talpán terhesség alatt?
- Gyermeken lévő vírusos szemölcsöt mivel érdemes kezelni, elmúlik-e?
- Leoperált vírusos szemölcs utáni vörös folt elmúlik valaha? El lehet tüntetni valahogy pl. lézerrel?