Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Virslis zöldbab (egytálétel) recept

Virslis zöldbab (egytálétel) recept

Elkészítési idő 15 perc

A Virslis zöldbab (egytálétel) hozzávalói:
1 kisebb fej fokhagyma
zsiradék, piros paprika, bors
1 gerezd fokhagyma
4 db virsli
1 üveg konzerv zöldbab
tejföl


A Virslis zöldbab (egytálétel) elkészítési módja:
A hagymát zsiradékon megpirítjuk,pirospaprikát és kevés vizet adunk hozzá. Belenyomjuk a fokhagymát. Ezután a karikára vágott virslit,adjuk hozzá, majd amikor megfőtt a virsli, jön a zöldbab.Kevés borsot szórunk bele, majd ízlés szerinti mennyiségű tejföllel felforraljuk. Lehet liszttel is habarni, de nem fontos, ha a lé nem sok. Én még kevés Piros aranyat és paradicsom pürét is teszek bele.

Ha friss vagy mirelit babot használunk, akkor a virsli hozzáadása előtt meg kell főzni.
Gyors, egyszerű és finom.


Kategória: Egytálételek receptjei


A virslis zöldbab (egytálétel) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook