Virslis zöldbab (egytálétel) recept
15 perc
A Virslis zöldbab (egytálétel) hozzávalói:
1 kisebb fej fokhagyma
zsiradék, piros paprika, bors
1 gerezd fokhagyma
4 db virsli
1 üveg konzerv zöldbab
tejföl
A Virslis zöldbab (egytálétel) elkészítési módja:
A hagymát zsiradékon megpirítjuk,pirospaprikát és kevés vizet adunk hozzá. Belenyomjuk a fokhagymát. Ezután a karikára vágott virslit,adjuk hozzá, majd amikor megfőtt a virsli, jön a zöldbab.Kevés borsot szórunk bele, majd ízlés szerinti mennyiségű tejföllel felforraljuk. Lehet liszttel is habarni, de nem fontos, ha a lé nem sok. Én még kevés Piros aranyat és paradicsom pürét is teszek bele.
Ha friss vagy mirelit babot használunk, akkor a virsli hozzáadása előtt meg kell főzni.
Gyors, egyszerű és finom.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: minna1, 2012. jún. 13. 13:03
A virslis zöldbab (egytálétel) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.