Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Villámgyors céklasaláta recept

Villámgyors céklasaláta recept

A Villámgyors céklasaláta hozzávalói:
fél üveg cékla (házi vagy bolti savanyúságként eltett)
1 pohár natúr joghurt
3 kanál majonéz
2 kisebb alma
1 kiskanál méz
frissen őrölt bors
(egyéb fűszer is kitűnő, pl. olasz fűszerkeverék)


A Villámgyors céklasaláta elkészítési módja:
A céklát a leve nélkül összekeverjük a joghurttal, a majonézzel, a mézzel és a fűszerrel, belekockázzuk az almát.

Sült, karikára szeletelt padlizsánnal, sajttal, uborkával, rozskenyérrel kínáltam (de bármivel kiegészíthető, ami van a hűtőben), villámgyors, könnyű, mutatós és vitamindús téli vacsora.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A villámgyors céklasaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook