Vihető e egy másfél éves kamionban? (beszélgetés)
Hazaértünk!
Az út csodás volt,a picim nagyon élvezte a kirándulást.A rendőrök békén hagytak minket:)Az egész hét nagyon vidáman telt!Lehet,hogy szerencsénk volt,de én most nagyon hálás vagyok magamnak,hogy nem hagytuk ki ezt az élményt!:)
Szerintem is inkább az anyósülésre kössétek be a gyerekülést. Te pedig az ágyon utazol. Mondjuk elég kényelmetlen lesz. Én lehet ezért nem vállalnám. Egyszer mentem el a férjemmel 200km-re kamionnal, amikor az odaúton az ágyon utaztam. Hát nagyon kényelmetlen volt tizenvalahány km után. Bár én nem bírtam sokat az anyosülésen sem. :) Lehet nem vagyok mérvadó. Az Olasz rendőrök férjem szerint nagyon szigoruak. És keményen bütetnek mindenért. Főleg a magyarokat. Az Osztrákok viszont nem, ők sokkal elnézőbbek. Ha az a kérdésed, hogy megbüntetnek-e, akkor van rá esély, mert a magyarokat előszeretettel meg is állítják.
Egyébként nem értem miért kell a kérdező fejét leharapni? Mindenki döntse el maga, hogy mit, hogyan csinál. Ha neki ez belefér, akkor tegye. A kérdése nem az volt, hogy mi a vélemyényetek, utazhat a másfél éves baba kamionban?
Van egy nagy igazság amit egy ismerősömtől hallottam:
"ha azért kapcsolod be az övet mert megbüntet a rendőr akkor inkább be se kapcsold,viszont ha azért,mert tudod,hogy várnak rád odahaza akkor ugyis be fogod kapcsolni!"
Jól látod, nem azok közé tartozom.
Azok közé tartozom akik itt hozzászóltak.
Te hova tartozol, az most nyílvánvalóvá vált.
A fórumindító nyílván itt akarja megnyugtatni lelkiismeretét,bár tudja ,hogy szabálytalan de azért it megkérdezi a sok dilettáns szakértőt(velem együtt értendő).
Valamiért a KRESZ tiltja kamionban a gyerekülést.
Valamiért a piroson áthaladást is tíltja ,akkor is ha nem jön semmi ,akkor is ,ha nincs rendőr.
Egyik rokonamat fuvaroztam a hátsó ülésen.Mondom neki :kapcsold eb a biztonsági övet!
" Ó erre nem szokott rendőr lenni"
Érdekes értelmezése az utazás kezdete és az intenzív osztály közötti útnak.
lezárom, nincs kedvem a "semmin" vitázni. a Topic kérdésre válaszoltam.
Te jó ég......
A kamionnal az a baj, hogy nem arra találták ki a gyerekülést, hogy kamionba tegyék. Tovább mondom, a kamionban levő ágyat nem arra találták ki, hogy azon bárki is utazhasson. Persze rárakhatod a gyerekülést, két spárgával is odakötheted, hogy stabilabbnak tűnjön. Persze. De NEM BIZTONSÁGOS. Had ne magyarázzam egy kamion miben különbözik egy személyautótól (amibe a gyereküléseket tervezték)
Én nem mondom, hogy az anyósülésen utazzon a gyerek. Én azt mondom, hogy egy másfél éves egy SZABÁLYOSAN bekötött gyerekülésben nyugodtan utazhat AUTÓBAN.
Én meg azt nem tudom ezen mit nem lehet érteni...
az ágy részét is biztosan át lehet alakítani..
igen, valóban korához méltan nyugodtan mehet, mi ebben a rossz???
hány olyat látni, sima személyautóban, hogy a kölöknek semmi keresni valója nincs az anyósülésen mert még alacsony, de a sok marha természetesen megengedi neki hogy előre üljön, na akkor mi a gond a Kamionnal??
én leírtam, hogy többek, hogyan oldják meg,
de mint azt már az illetékes is leírta nem a Törvényes oldalra kiváncsi, tudja ő nagyon jól, hogy törvényileg nem lehet,
Ezért írtam, hogy korához méltan nyugodtan mehetnek, miért ne....
További ajánlott fórumok:
- A fiam másfél éves elmúlt és nem beszél. Mit tegyek?
- Másfél évesen tabletezés?
- Barátom másfél év után nem tudja, hány éves vagyok...
- Normális az, hogy egy másfél- és egy kétéves gyermek este 10 és 11 órakor még fent van állandóan?
- Másfél éves kisfiam nem issza meg a tejet, kakaót.Hogyan szoktathatnám rá?
- Mennyit kell ennie egy másfél éves babának?