Vicces idézetek a szerelemről! (beszélgetős fórum)
Akármilyen csapodár legyen a nyelv: csak olyan helyen érzi jól magát, ahol szívesen látják.
Krúdy Gyula
A napra lehet nézni, de rád... csak UV-szűrős napszemüvegben.
Varró Dániel
Ébredj, rolad beszél a szivem,
//
Ha kozel vagy, nagy orommel
//
Ahogy a szuszogva dalolo fak
Eperérés honapjaban.
Longfellow Henryk
A bolcs ember mindent csak magatol kovetelozik. A jelentektelen ember mindent masoktol.
Lev Tolstoy
Nem az a kérdés, hogy ki engedi meg, hanem az, hogy ki tud tiltani.
Ayn Rand
:))
Mondhatod, hogy rossz a genetikad, rossz az immunitasod, vagy csak felemelheted a segged a fotelbol, és kezdhetsz dolgozni magadon, csinalj célt és higgy magadban. Ebben az esetben biztosan sikerulni fog.
Arnold SchwarzeNegger
Mindennek megvan a szépsége , de nem mindenki latjatja
Konfucius
Néhany dolog megragdja a figyelmedet, de te jobban figyelj azokra melyek megragadjak a szivedet.
Kozmondas Indiabol
Minden a gondolatokrol szol. A gondolat mindennek a kezdete. A gondolatok vezethetok. Ezért a tokéletesség legfontosabb dolga a gondolatokon valo munka.
Tolstoy
Gyerekként mindig rossz nőkre buktam. Amikor elmentünk megnézni a Hófehérkét, és mindenki beleszeretett Hófehérkébe, én azonnal beleestem a gonosz királynőbe.
Woody Allen
1 gondolat bánt engemet
kigomboljam az ingemet?
Csupán ha gomb lesz 2 szemed
az én szemem pedig mit lát a luk
s magamra gombolhatlak általuk.
Varró Dániel
Azok, akik rosszak a szerelemre, hajlamosak szentimentalistak lenni, mint ahogy azok, akik nem képesek a testvériségre, hajlamosak az osszeszokottsagra.
--FAZIL ISKANDER--
Ha az embernek választania kell egy idősebb és egy fiatalabb szerető között, jobb, ha az idősebbet választja - de nem azért, mert az idősebb tapasztaltabb, hanem mert hálásabb lesz a döntésért.
Douwe Draaisma
Ki holtig szeretve akar lenni, siessen meghalni.
Kner Izidor
A szerelem a szürkeállomány ötven árnyalata. Az agy nélküli organizmusok, mint a baktériumok, a zsákállatok és sok politikus remekül elvannak a szerelemnek nevezett őrült kis dolog nélkül.
Bill Sullivan
Ma már az orvosok mindent kikezelnek.
ha mással nem megy, akkor szikével.
Idézet:Hansitól.
Anyukád tévedésben volt, máshol viszket.
Idézet vigyefenétől.
Anyukám mondta, hogy arról fogom megtudni, mikor szeretek igazán, ha viszket a bal sarkam. És viszket. Úgyhogy biztosan te vagy az igazi.
Danielle Steel
Én alapvetően bármit megtennék a kedvedért. Kivéve persze, ha most fel kellene kelnem hozzá a székemből.
Jessica Park
További ajánlott fórumok:
- Humoros, vicces idézetek
- Viccek, vicces mondások, vicces idézetek, elgondolkodtató, játékos érdekes gondolatok, akár felelni is lehet az előzőre, de ne legyen bántó!
- Idézetek az igaz szerelemről❤
- Ballagási értesítőkártyára keresünk vicces idézeteket a fénykép fölé..valaki tudna segíteni?
- Versek, idézetek leánybúcsúra? Emlékkönyvbe, vicces?
- 30. születésnapra, milyen vicces idézeteket ismertek?