Vicces esküvői nyitótáncra tudtok zenét küldeni? (tudásbázis)
Sziasztok :) Ennek a nyitótáncnak a mixét el tudná nekem valaki küldeni?: [link]
a dezsank@freemail.hu e-mail címemre kellene,előre is köszönöm a segítséget :)
Szia!
Megkaptad a mixet valakitől?:)
Sziasztok!
Tud valaki küldeni nekem esküvői nyitótánc mixet mp3 formátumban? Vicces koreográfiát szeretnénk az esküvőnkön és ahhoz keresek egy zene mixet. Hasonlóra gondoltam, de nem baj, ha ettől eltér :-)
Girls aloud - See the day (angolkeringő) 0:50
"Megakad a tű" (megáll, meglepődik) 0:02
Frank Sinatra - Love and marriage (kérdőn néz a zenészre, majd vállat von, szemben állva megfogja a partner kezeit, majd egymás karjai között bújkál) 0:30
Dancelovers - Riszálom úgy is úgy is (riszálnak, sorvégenként 90 fokkal elfordulnak, végül egymásnak háttal riszálnak, amikor a lány a fenekével kilöki a fiút) 0:20
Chubby Checker - Twist (a lány twisztel) 0:20
Carl Douglas - Kung-fu fighting (a fiú kungfu mozdulatokkal "kergeti" a lányt a parketten) 0:19
Village People - YMCA (a lány a klipnek megfelelően mozog) 0:15
Vanilla Ice - Ice-ice baby (a fiú a klipnek megfelelően mozog) 0:15
Rony - Rumeláj (a lány hastáncol) 0:20
Moho Sapiens - Menetelő (a fiú "részeg" katonásan, egyénileg kitalált tánclépésekkel táncol) 0:15
Tekknő - Elhajóznék veled (a lány csárdás lépésekkel bejön, majd együtt csárdásoznak (pörgőst)) 0:27
Pataki Attila - Minek a barna énnékem (a fiú kipörgeti a lányt, majd elkezd flörtölni egy szőke vendéggel, alap csárdást járva) 0:13
Csipa - Ding-ding-dong (a lány diszkót táncol) 0:15
Baskov - Kakalin (a fiú az orosz néptáncot táncolja) 0:22
L. L. Junior - Akarom hogy érezd (hip-hop egyéni koreográfia; a lány kezdi, később a fiú is csatlakozik) 0:15
Scratch (a közbeékelt zenék gyorsan visszatekerve, ismét a zenészre csodálkozás) 0:05
Girls aloud - See the day (folytatás) (angolkeringő) 1:20
Köszi,
Rami
Sziasztok!Ennek a táncnak a zenei összevágása kellene nekem!Tudnátok segíteni?Előre is köszönöm
Nekem ez a kedvencem:
Más koreográfiához is jól passzolhat a zene, én imádom ezt a videót (nézni is, hallgatni is) :)
Nekünk nem a nyitótánc volt vicces. Éjfél után bemondattuk a vőféllyel, hogy a videósnak a kevés fény miatt nem sikerült felvenni a gyertyafény keringőt, ezért újra kell táncolnunk. Ekkor már a vágott verzió került a lejátszóba.
Ime a számlista egy kis koreográfiával:
Girls aloud - See the day (angolkeringő) 0:50
"Megakad a tű" (megáll, meglepődik) 0:02
Frank Sinatra - Love and marriage (kérdőn néz a zenészre, majd vállat von, szemben állva megfogja a partner kezeit, majd egymás karjai között bújkál) 0:30
Dancelovers - Riszálom úgy is úgy is (riszálnak, sorvégenként 90 fokkal elfordulnak, végül egymásnak háttal riszálnak, amikor a lány a fenekével kilöki a fiút) 0:20
Chubby Checker - Twist (a lány twisztel) 0:20
Carl Douglas - Kung-fu fighting (a fiú kungfu mozdulatokkal "kergeti" a lányt a parketten) 0:19
Village People - YMCA (a lány a klipnek megfelelően mozog) 0:15
Vanilla Ice - Ice-ice baby (a fiú a klipnek megfelelően mozog) 0:15
Rony - Rumeláj (a lány hastáncol) 0:20
Moho Sapiens - Menetelő (a fiú "részeg" katonásan, egyénileg kitalált tánclépésekkel táncol) 0:15
Tekknő - Elhajóznék veled (a lány csárdás lépésekkel bejön, majd együtt csárdásoznak (pörgőst)) 0:27
Pataki Attila - Minek a barna énnékem (a fiú kipörgeti a lányt, majd elkezd flörtölni egy szőke vendéggel, alap csárdást járva) 0:13
Csipa - Ding-ding-dong (a lány diszkót táncol) 0:15
Baskov - Kakalin (a fiú az orosz néptáncot táncolja) 0:22
L. L. Junior - Akarom hogy érezd (hip-hop egyéni koreográfia; a lány kezdi, később a fiú is csatlakozik) 0:15
Scratch (a közbeékelt zenék gyorsan visszatekerve, ismét a zenészre csodálkozás) 0:05
Girls aloud - See the day (folytatás) (angolkeringő) 1:20
Előnye a youtube-on találhatókhoz képest, hogy kevesebb fajta táncot kell begyakorolni, hátránya viszont, hogy hosszú klippek, így sokkal észrevehetőbbek a hibák.
Ha érdekel a zene, küldj mail-címet és elküldöm.
Sziasztok! Az esküvőnkön szeretnénk meglepni a násznépet egy vicces tánckoreográfiával. Rengeteg ilyet találtam a youtube-on, de sajna egyiknek sem jön tudom lementeni a zenéjét. :( Olyan kedves Hoxást keresek, akinek az esküvőjén szintén volt ilyen tánc, és át tudná nekem küldeni az összevágott zenét, amire aztán alapozhatjuk a táncunkat!
Köszönöm szépen!
További ajánlott fórumok:
- Vicces esküvői ajándék fiatal párnak! Mit vennétek?
- Tegnap néztem egy esküvői videót.Vicces volt,ahogy...
- Polgári esküvőre, illetve nyitótánchoz (keringő) keresek szép, romantikus, lassú zenéket. Tudsz javasolni...?
- Egy zenéből, rövid részleteket szeretnék kivágni esküvői nyitótánchoz. Milyen programmal tudom ezt megtenni?
- Esküvői nyitótánchoz milyen programmal tudom összevágni a zenei részleteket?
- Tud-e valaki vicces esküvői köszöntő szöveget?