Veszekedések itt a Hoxán! (beszélgetés)
Én nem régen találtam a Hoxa-ra, és mindjárt egy cikkel indítottam. Nincsenek rossz tapasztalataim, nyilván ez függ a témától is.
A hozzászólók óvatosabban nyúlnak a betegségekről, nehéz élethelyzetekről szóló témákhoz, mint az itt említett Megasztárhoz.
Természetesen számomra is tettek fel.um. provokatív kérdéseket, de mivel ezek eltértek a cikk témájától, nem válaszoltam rájuk. Lehetetlen a cikket a saját medrében tartani, de ha a vita elfajul, az már nem az én dolgom, mert nem erre szántam az írást.
Az lenne a jó, ha azért írnánk, mert véleményünk van, és nem azért, hogy mindenkit meggyőzzünk a magunk igazáról. Ahány levél, annyi féle ember, annyi féle életmód, annyiféle gondolkodásmód.
Aki szemtől-szembe kultúráltan vitázik, az itt is hasonlóképpen működik-gondolom.
Nagyon jó ötlet ennek a témának a felvetése!!!
Én csak véleményt formáltam. ha valakiével egyezik akkor annak külön örülök :)
a barnamoszatok nevében meg lehet elnézést kell kérnem egy két ember miatt.. kikérnék maguknak hogy leminősítem őket :D
Hát ezaz!! :) De az ember ember marad.. ha tetszik ha nem. És a vitához nem kell nagy ész. Véleményt formálni akárki tud.
És nem lesz mindenki egy szinten
értelmileg/érzelmileg de ez így van jól. Emiatt nem lesznek soha kiegyensúlyozott vitafórumok :))))
nah de arra van esze, hogy vitázzon, ha kell, ha nem?:(
nekem ez mindig magas volt:)
hiszen a viták viszik előre az emberi létet, de nem az egymáshoz vagdosás módján, hanem normálisan, legalább is, így kellene :)
Ez igaz! de akinek annyi esze van mint egy barnamoszatnak annak hiába mondod meg szépen (vagy csúnyán) tökmindegy.
Aki köti az ebet a karóhoz és nem fogja föl a különböző nézetek értelmét...
Nem az egyforma vélemény a lényeg, mert annak tényleg nincs értelme.
Deee, ha valakivel van bajod, akkor azt szépen mond már meg Neki, hiszen egy pár normális szó, nem kerül semmibe, és jobb lesz a saját és a másik ember hangulata is, no meg a fórumok sem fulladnak bele a sok zagyvaságba :)
és sajnálatos módon sokkal könnyebb is ezeket mondani, mert ha visszafogod magad, nem csak odafigyelsz a másikra, hanem önmagadra is, ez már munka, kérem :D
és sok embernek nem éri meg, sajnos :(
Gyerekek. egy aranyszabályt tudni kell.
Ne állj le vitatkozni idiótákkal. lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal..
Egynémelyeik hozzászólást néhány fórumban elolvasva az jut eszembe hogy ha a macskám itthon neaggy'Allah kiborítaná a betűtésztás dobozt abból is értelmesebb gondolat rakódna ki... :)
De néha szakad a gát és borul a trutyi az ember agyára.. ez van..
Tudod, ennél már csak az a szomorúbb, ha valaki a teljesen kultúrált, a sértegető számára már-már irigylésre méltóan békés fórumba a személyes ellenségességét juttatja kifejezésre. Ez történik most ezzel a topikkal párhuzamban az én egyik cikkem fórumában.
"Sértegetéshez sokkal kevesebb intelligencia kell, kisebb szókincs, és sivárabb lélek." ...és ez mennyire igaz kedves... itt hozzászóló (bár eszembe jutna a neved). Még ki is egészítem azzal amit írtál, hogy az én inzultálóm/im ráadásul meglehetősen kicsinyesek és nem valószerűtlen, hogy egy személyről van szó.
Példaértékű... Ha van kedveteknézzétek meg mire képesek az ilyen rosszindulatú emberek.
Szia.
A hozzászólásod második bekezdését megjegyzem magamnak!Köszi,hogy megosztotad!!!!
A veszekedés semmi ahhoz képest, amikor meglesik a másik adatlapját és az ott leírtak és közzé tett képek alapján "véleményt alkotnak" a másikról. Gondolom értitek, miért írtam idézőjelbe.
Egyébként egyetértek veletek. Szerintem is lehet más nézetünk, de az nem jelent semmi rosszat! Tanulhatunk egymástól, egymás hibáiból, ha képesek vagyunk elfogadni a tényt, hogy a másik is ember! És lehet, hogy jó ember!
Igazad van, én sem mindig tudok higgadt maradni:)
Ezért nem is futok bele a veszekedésekbe:)
Azt hiszem, aki ilyen szinten vitatkozik, amiről írsz, az saját magát minősíti.
Én szeretek vitatkozni az életben, de csak a véleményem más, nem az ember ellen vagyok. Ha már indulat van, akkor régen rossz,.
Van amihez már nem merek hozzászólni,az,hogy én indítsak témát/fórumot meg eszembe sem jut már..
Azzal semmi gond nincs,ha egy kérdésre teljesen különböző véleményeket kap az ember.
De amikor bárki is elkezdi a másikat pocskondiázni,csak mert szerinte hülyeség amit írt,az már nagyon szomorú :(
További ajánlott fórumok:
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Aki azt állítja, létezik házasság veszekedés nélkül, az hazudik?
- Vita, veszekedés, megoldás?
- A veszekedések "slágerlistája"
- A szerelmed egy veszekedés alkalmával (annak hevében) lek*váz, hogy reagálsz?
- Hány nagy veszekedést élhet túl egy kapcsolat?