Vesuvio recept

A Vesuvio hozzávalói:
9 cl száraz fehérbor
1 bk. amaretto
1 bk. Apricot brandy
1 szelet uborka


A Vesuvio elkészítési módja:
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a bort, az amarettot és az Apricot brandyt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Végül az uborkával díszítjük.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A vesuvio elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook


Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.