A bal vesém a második bordaközben vizsgálható. Ezt írta le az ultrahang vizsgálat. A vicc az ebben, hogy 52 éves vagyok és eddig ez senkinek nem tűnt fel. Anyukám azt mondja, hogy azért van, mert csecsemőkori műtétem során a rekeszizmomat is műtötték. Erről semmilyen orvosi dokumentációm nincs. Az orvosok nem foglalkoznak vele, ha megkérdezem mindig kioktatnak, hogy el kellett volna tenni a régi zárójelentéseket.
Nem igazán.Folyton vissza-vissza térő felfázásom van,de nem szaladgálok már az orvoshoz,mert minek!?Nem segített eddig 1gyógyszer sem.se a 600,se a 6000ft-os!:( Azt tudom hogy nem szabad beütni a hasam és hogy nem lesz majd semmi cécó ha terhes leszek....
Nekem a bal vesem az alulrol masodik bordammal van egy szintben (igy mondtak). Ugy vettek eszre, hogy nem fertem ra egy rontgenkepre meg sok evvel ezelott.
Igazán nem mondtak semmi különöset,csak hogy ne üssem be a hasam,..stb...Azt mondta a nő hogy ne essek 2ségbe.Én nem vagyok az a fajta aki kérdésekkel bombázná a dokikat,mert olyankor semmi nem jut eszembe.Gondoltam itt olyanokat találok akiknek tapasztalata is van.
Az én kislányomnak(2,5 éves) a jobb veséje a a hólyag mögött középen van. 3 hónapos korában találtak meg addig úgy tudtuk hogy csak egy veséje van.De hálistennek mind a két veséje működik csak a jobb "lecsúszott"
Különösebb teendő nincs vele csak évente járunk Uh-ra .
Pár hete tudtam meg ultrahangon hogy az 1ik vesém a kis medencémben találom meg!Érdekes módon ezt eddig soha nem látták ultrahangon,sem a veseröntgenemen!Ebben az irányban érdeklődnék hogy ismertek-e ilyen nőket,vagy nektek van-e ilyen,bármi érdekelne ebben a témában!Köszi