Véletlen találkozás? Vagy egyik sem véletlen? (beszélgetés)
Tudom, hogy bejöttem neki, egy ideig együtt voltunk.
Szerettük egymást. Most meg ez van.
(válasz Nikó 11. hozzászólására)
Ha szabad és független, lehet hogy a sors akarta így.
néha a csajoknak kell megtenni az első lépést.
Szia! Én 14 évesen megláttam egy srácot,idősebb volt tőlem,sosem foglalkozott velem.Pedig én tudtam,hogy Ő az igazi.:-) 3 évig epekedtem utána reménytelenül,aztán kezdtem kiverni a fejemből. Ismerkedtem,volt barátom,stb...
Közben azért többször összefutottunk az évek során, egyszer elkérte a telefonszámomat. Találkoztunk,pont Szilveszter volt. Akkor már nem voltam benne biztos,hogy akarok tőle valamit,de mentem.
Ami azóta történt: 11 éve vagyunk együtt,, 5 éve a férjem,és van két szép gyerekünk.:-)
Na igen, velem is hasonló dolog történt.
Észrevettem, hogy valaki figyel amikor hazafele mentem. Aztán másnap és harmadnap is. Ez így ment egy ideig, aztán megadtam neki a számom. Még aznap este hívott. Beszélgettünk, kialakult valami.
Ennek 5 hónapja, most meg ott tartunk, hogy szinte nem is beszélünk egymással, miközben még mindig állandóan rá gondolok. Szerintetek véletlen találkozás volt?
És ha csak nem mer egyértelműen kezdeményezni a pasi? Nagyon kedves és megértő volt, meg azóta is az sms-ben amit írt.. de ez talán csak udvariasság, semmi több.
persze ezzel csak magamat nyugtatom, mert valójában amelyik pasi akar valamit, az lép! :(
igen, sajnos az elsőnél is ezt éreztem (balesetnél)
és most megint.
szóval el fog múlni.. csak múlna már el:)
Én találkoztam valakivel, egy autós baleset volt, és azóta csak rá gondolok..:(
ááááááááááááááááá
csak tudnám miért találkoztunk???
További ajánlott fórumok:
- Kivel találkoztál ma? Csak úgy, véletlen.
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Szerinted mi az emberi lét értelme? Véletlen-e
- Sziasztok!Ti vállalnátok 5.babát ha véletlen becsúszna?1sima szülés és 2 császár után??
- Véletlen találkozások vannak vagy a sors az, ami összehozza az embereket?
- Gmail csevegőprogramjában véletlenül blokkoltam az egyik partnert és most nem tudom visszaállitani. Hogyan kell?