Vastagbél diverticulosis (beszélgetés)
De igen van.
Az autoimmun reuma artritis is összefügg a bélgyulladással.
Nekem 127 volt a crp tavaly amikor bekerültem a korházba, nekem is nyomatták 1 hétig vénásan, meg napi 4t szájon át.
Még a korházból kijövet után 2 héttel is 36 volt. Akkor kaptam még tovább a salazopirint is napi 3szor jo pár hónapig.
Igen szerencsére lehet a normixot is és a xalazint is.
49 volt a crp, ha azt vesszük tényleg nem túl magas, de azért már 2 napja szedtem az antibiotikumot.. 🙄
A 2.császárom után másnap is kaptam bélgyulladást na akkor 1 hétig nyomatták intravénásan az antibiotikumot lórúgásban mert akkor 200 felett volt a crp
Nem, nem fogtak bent. Lement 1 L folyadék fájdalomcsillapító meg görcsoldó 5 óra ide oda küldözgetés után.
Egy 6 cm új szakaszt találtak ami begyulladt. Mindig a bal oldalam szarakodik, most péntek este óta köldöktől lefelé az egész alhasam. Hiába kezdtem meg a normixot, a xalazint nem javult, ezért mentem be. A crp szerintük nem olyan magas, hogy ennyire rottyon legyek.. Tegnap már menni is alig bírtam. Míg tegnap 4x volt minimális hasmenésem, tényleg minimális, addigra ma már m|g mindig baromi kevés dr véres nyákos de azt is 3/4 nap alatt sikerült.
Most ha 3 nap múlva sem javulok emelt xalazin mellett akkor laporoszkópia és összenővéseket néznek, mert már volt súlyos összenővéseim.
17 hetes terhes vagyok.. Szóval csupa móka és kacagás.
További ajánlott fórumok:
- Akinek volt már vastagbéltükrözése, írja le milyen volt...
- Volt már altatás nélküli vastagbél tükrözése valakinek, mennyire fáj, mire számítsak?
- Kinek tükrözték már a vastagbelét?
- "Hobbim az életben maradás, bárhol, bármikor, bármi áron" - Életem vastagbél nélkül
- Miért mennek az emberek inkább nőgyógyászati rákszűrésre, mint például vastagbélrák szűrésre, amikor az jóval gyakoribb?
- Téged is fenyeget a vastagbélrák?