Vargastem gyógygomba (beszélgetés)
Amíg nem ismerünk valamit, addig nem alkotunk véleményt róla ugye?
Varga Gábor oldalán több mint 200 videó bizonyítja leletekkel ellátva, hogy bizony a varga gombák hatásosak.
Egy másik fórumban nekem is van fórumtársam, akinek a csontritkulási értékei nagyban javultak a Varga gomba mellett.
Én is fogyasztom 3 hete azt ami a csontritkulásra való, most voltam vizsgálaton is, 1 év múlva jön a kontroll. leleteimmel fogom igazolni hogy a Varga gomba tényleg hat. és ami a fő kérdés volt: Nem csak 1 féle gombát tartalmaznak a kapszulák. Mivel a különböző hatóanyagok segítik egymás hatékonyságát.
1 hete körül vettem észre hogy energikusabb vagyok, több az erőm, és nem kell délután lepihennem. Jól vagyok. :)
Sziasztok! Megmaradt bontatlan Flavogenin 90x, Px4, Px4-S 120x eladó bolti ár alatt, ha valakit érdekel küldjön üzenetet: gyulane.h@gmail.hu
Köszönöm
Sziasztok!
Fölöslegessé vált étrend kiegészítőktől megválnék. Harmincezer forint fölötti áron vásároltam őket. A Vitanax PX4 és Flavogenin Pro daganatos betegséggel küzdők táplálékkiegészítőként használt gyógygomba kivonatokat tartalmazó étrend kiegészítők. Bontottak, de szavatossági idejük még jócskán tart és magas áruk miatt nem szívesen dobnám ki őket a kukába. Flavo Genin Pro 90/59 db, Vitanax PX4 120/89 db. Szakorvos tanácsára édesanyámnak vásároltam még hozzá Premium Goodcare D3/2000 ( 30/10 db) vitamint valamint egy prémium minőségű Premuim Goodcare Flora 10/20 bélflóra megerősítő kapszulát (30/12 db). Ezek a sugár illetve kemoterápiás kezelések mellett ajánlatos a használatuk. Kérésre küldök képet a termékekről ( a d3 vitamin és a goodcare flora kapszulái külön vannak csomagolva ezek sértetlenségéről meg lehet bizonyosodni). Postázni tudom őket bárhova, (állom a postaköltséget) nem szeretném a kukába dobni őket, amíg vannak betegek akiknek még lehet ezekkel segíteni.
Ár: 18000
És ki ajánlotta azokat, amiket most szedsz?
Én annak idején mailt írtam a cégnek, és egy doki válaszolt, részletesebb tünetleírást kérve, és csak utána ajánlottak konkrét terméket!!
max-immun.hu
Ezen az oldalon találsz telefonszámokat, ahol szaktanácsadók segítenek.
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni.Szeretném felvenni a kapcsolatot Varga Gábor úrral.Tud-e valaki segíteni ebben?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Ahol kötetlenül tudunk beszélgetni a gyógygombákról.Várok mindenkit, hogy megírja tapasztalatait!
Szia!
Tudsz nekem abban segíteni hogy külföldről bevizsgált forrásból honnan szerzed be a gyógygombát?
kaszihitel@gmail.com címemen tudunk tovább értekezni.
Üdv: Szilvi
Sziasztok!
Hhhhát... nekem többféle bajom van ezekkel a dolgokkal. Egyrészt, hogy ez a telefonos tanácsadás finoman szólva is fura. Anyukám vastagbéltumorral, máj áttéttel küzd, nemrég operálták, természetesen igyekeztem minden infót beszerezni. Megkérdezték, mi baja, hány éves, milyen magas, hány kg, s már mondták is, mi az a három, amit szedni kéne, milyen dózisban. Hogy egyéb baja van-e, szed-e gyógyszereket, s ha igen, mire, mennyit, a kutyát nem érdekelte, természetesen nem vettem semmit.
Az orvosok se jobbak, merthát simán tolják a kemikáliákat orrba-szájba, bár tudják, hogy egy idő után visszaütnek. Kezelik a tüneteket, az okokig legtöbbször el se jutnak! Lényegében ők taszítják a betegeket a sarlatánok karjaiba.
3 orvosból 2 majd levette a fejem, hogy mit akarok én a gyógynövényeimmel, meg se hallgattak. Szerencsére ráakadtam egy olyanra, aki belgyógyász, és homeophátiás szakember, vele egész könnyen boldogultam, párszáz forintos teákkal is csodát tudtunk tenni...
Szóval... óvatosan, okosan bajtársak! :-)))
Varga Gábor gyógygomba kivonatainak hivatalos oldala
Egyetértek veled. Nem is értem, mi köze van a gyógynövényeknek és pl. a gyógygombáknak a hithez!Ez kémia, nem pedig vallás. Márpedig a testünk fizikai mivolta is kémia...
Az egy másik téma, hogy van egy szemfüles, leleményes ember valahol a világban, aki egy piaci igényt elégít ki, vagy esetleg azt gerjeszti...Jól teszi!Ez mind csak marketing kérdése!De mint tudjuk, a jó bornak is kell a cégér!
Ráadásul nem feltétlenül csak a pénz lehet egy ilyen fajta business mozgatórugója, de sajnos a mai, rosszhiszemű világban az emberek nem is mernek olyanra gondolni, hogy valaki nem csak a pénzért indít be egy ilyen vállalkozást, hanem hogy esetleg másoknak is segítsen...
A tudományosan igazolt gyógymódokban "hiszek".
Ami persze nem hit, hiszen bizonyítva vannak.
Tehát elmondhatom, hogy semmiben nem hiszek, mert jobban szeretek tudni mint hinni.