Varázslatok, bűbájok, mágia (beszélgetés)
Sziasztok!
Igaz régen írtatok ide de azért reménykedek, hogy hátha mégis válaszol valaki nekem.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy van-e valami módszer arra, hogy a férjem ne csak a fantáziáira tudjon igazán kielégülni? Nagy ritkán szexel velem is, de azt mondja, hogy velem ugyan elélvez, de nem elégül ki.
ne haragudj de nem kártyából mondom most amit mondok.azt kérdezed hogy hogyan alakul az életed.
ebben a nehéz időben a kártya sem tud neked világos
választ adni.annyit viszont mondhatok neked hogyha vigyázol a kapcsolatodra,vagyis azt teszed amit a szíved diktál talán lesz remény egy jobb életre.
a szerelmi életedre azt tudom mondani hogyha van egy komoly kapcsolatod, és ezt a kapcsolatot mind a
ketten komolyan gondoljátok lehet esélyetek az eljegyzésre.de ez csak akkor valósul meg ha mind
a ketten oda figyeltek egymásra.
kedves boszi1968: Nekem lenne egy kérdésem. Ha megtennéd hogy válaszolsz rá,vagy kártyát vetnél,azt nagyon megköszönném. Nos a kérdés: Hogy alakul az életem, a szerelmem 2010ben? Lesz eljegyzésem?
előre is köszönöm
Üdv:Zora
Mit értünk mágián? :o))
Fekete mágiát nem ..... tudatosan biztos nem ..... tudattalanul még anno .... lehet. :o))
Szia!Óó én reggel 9 re gondoltam! :))) bocsi!
Itt írjam le,vagy privátban?
ami ki jött a kártya vetésnél.
szerelem:nem igazán jó időszak ez a szerelemre.nincs most olyan fiú a környékeden akivel
meg tudnád magad érteni.még várnod kell az igazira.
tanács:először magadon változtass.fogadd el azt a tényt hogy jelen pillanatba csak barátokat szerezhetsz.menj és szórakozz!!!!!
pénz:pénzügyileg sem állsz a helyzet magaslatán.
vágyodol valamire,amit szeretnél megvenni.ez a valami az eggyik legrégebbi vágyad.koncentrálj a vágyadra,és teljesülni fog.gyüjtsd a pénzedet.
tanács:ne tékozolj.ne vegyél meg olyan dolgokat ami csak tetszik,de nem használod.
egézség:vigyázz az egézségedre.öltözz az időjárásnak megfelelően.és ne idegeskedj.a közel jövöbe kinéz egy kis nátha.de ha vigyázol meg előzheted.
tanács:most legyél magadhoz gyöngéd.barátokkal,és békés emberekkel vedd magad körbe.
és most az angyal tarott tanácsa:vidd végbe amit gondolsz.teljesítsd a céljaidat.végül ugyis minden rendbe jön.csak nagyon akarj!!!!
az őrangyalod:uriel arkangyal
itt vagyok.én mondjuk este 9-re gondoltam,de akkor
kezdjünk bele.mire vagy kíváncsi?fogalmazd meg a kérdésedet.
Köszönöm szépen!Már várom,hogy reggel legyen!Cigánykártyából szeretnék!:))
Nem félek a jóslástól,meg az ilyesmiktől!:)))
Neked is jó éjt! Holnap reggel itt vagyok!:)))
figyelj ide.gyors jóslás nincs.de holnap ha fent leszel 9-kor csinálok neked egy alaposat.addig gondolkozz azon hogy melyik kártyából kéred.most mennem kell mert polgárőr vagyok,és most én megyek járőrözni.holnap találkozunk.remélem nem gondolod meg magad.nem kell a jóslástól félni.a többiekkel akik meg nevetnek rajtunk én nem foglalkozom.
jó éjszakát!akkor holnap.
Nem az igazira vágyom!Nem tartós kapcsolatra,de ezt inkább nem indoklom meg,hogy miért?hosszú történet lenne!:)
miből érzem?passz,tudom!Bennem is van egy kis boszi,nagyon sok olyan dolgom van,ami megmagyarázhatatlan számomra!De nem szívesen írom le ide,még a végén bolondnak néztek,pedig csak egy átlagos csaj vagyok,a nem átlagos dolgaival! :)
pasi ügyben csak magadra számíthatsz.ugyanis te látod és tapasztalod hogy milyen az illető akivel szóba állsz.de próbálj olyan emberrel megismerkedni akivel közös témátok van.és a legfontosabb hogy nehagyd azt hogy kihasználjanak.hidd el előbb utóbb
eljön az igazi.azt írtad hogy rontás van rajtad.miből gondolod?