Van valaki akinek az a problémája, hogy szülés után nem tud tampont felhelyezni? (tudásbázis kérdés)
megprobálom :9
köszike:9
megyek aludni jo éjt nektek is:)
áááááááááááá
ne ijezgess.. naazt csak ugy képletesen irtam de akkor majd jövö honapban megint probálkozom....hátha sikerül jo lenne,mert kényelmesebb lenne ebben a melegben...
köszi lányok.
Nehogy összeszorítsd fogad!!! Akkor még jobban fog fájni, mert akaratlanul is összeszorulsz ott lent is!
Vegyél egy nagy levegőt és mikor kifújod, akkor told felfelé. Nekem már állva, kicsit behajlított térdekkel és előrehajolva is megy, de nem mindig. Van, hogy nekem is csak a 6-8. próbálkozásra sikerül...
Hát a házasélet is fáj az elején egy kicsit ....( de az előtte is fájt)nem tudom már mindenhogy probáltam guggolva feltettem a lábam..stb. és nem megy azelőtt nem volt gond a legvasragabb tampont használtam most meg a minit sem..
de akkor azt mondjátok probálozzak és szoritsam össze a fogam???
Szerintem nem lazulsz el. Utólag jöttem rá, hogy nekem is ez volt a bajom. Annyira ugrásra kész voltam a manó miatt, hogy mindig feszítettem a hüvelyi izmaimat...
Ha nem ez van, akkor nem tudom. Mostanra nem kéne bajod legyen... Főleg, mivel a házasélet megy. Pedig az azért... Nna, érsd. :)
Ezen én is paráztam valamelyik hónapban... Na ne félj, most bepótoltam!!! A superplusz nem volt elég este 11től reggel 6ig...
Ja, mert hogy nekem már megy a dolog. Ugyanis viszketek minden betéttől, legyen az eü. vagy tisztasági... Szóval muszáj volt megmerényelni magam... Hát, nem volt jó!
hát nem tudom.. kérdezd meg az orvosod sztem..
én mikor elkezdtem tampont használni kevesebb lett a vérzésem..na én meg ettöl félek hogy nem tudok rendesen kitisztulni?...legutobb alig vol 3-4 nap és nem ez a megszokot..
Szintén 2007, kicsit előbb, októberben. De én hüvelyi úton.
Nem akarok indiszkrét lenni, de hogy hogy éltek házaséletet? Az is fáj? Erre nem kell válaszolni, ha nem akarsz... :)
Voltál a 6hetes óta nőgyógyásznál?
Nekem meg az első együtt lét nem fájt...én még a minikét sem tudom nagyon fáj.......
Igy van nem is hüvelyi uton szültem én sem bár kitágultam 10 ujjnyira utána kellett sos császár de hát akkor is ÁÁÁÁ azt hittem van megoldás...és még akkor sem mikor sok van,hogy könyebb lenne ugyanugy fáj...:(
fájt bizony, pont ugy mint a 6hét utáni elsö együttlét.. a fene se tudja miért lehet ez, hiszen nem is simán szültünk..
mondjuk nekem a normál vált be. de ha nagyobbat teszek akkor a szemem is kijön ugy fáj..meg éjjelre betétet rakok hogy kicsit pihenjen a hüvelyem..
csak a 2007-es babom van.
te mikor szültél?
neked is fájt???
én minden honapban probálkozom de semmi nagyon fáj és feladom olyan mintha megakadna..:(
2007.12.31.-én és egyszerüen nem megy...:(
iszonyatosan fáj nagyon de jo lenne,mert járunk uszni igy akkor kikell hagyni,plusz ebben a melegben kicsit higénikusabb volna ja és hozzá teszen császárral szültem......és a legkisebb ilyen olyan fátyolos sem.....azt hittem csak én vagyok igy...de akkor nem..:(
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Gócos, gyulladt mandulák, műtét. Van/volt valakinek hasonló problémája?
- Orrmandula megnagyobbodás. Van olyan, akinek a gyermekének ilyen problémája volt (van)?
- Van itt valaki akinek szintén problémája van a barátnőivel? (barátságra értem)
- Szerintetek, ha valakinek problémája van az egészségével, miért nem az orvosával beszéli meg, miért itt kér tanácsot?
- Miért nem tudom felhelyezni a tampont?