Van valahol lehetőség online lekérni egy helyrajzi számról tulajdoni lapot? (tudásbázis)
nézd annyira nem lehet sürgős hogy ne várhatna hétfőig
akkor lesz már földhivatal.
fizetni pedig igy is ugy is kell
tehátmindegy
Igen, erről tudok. Jó kis rendszer lenne, ha be lennék jelentkezve. Nem először határozom el, mert éppen kellene, de sosem jutok el odáig.
Hát ez van. Köszönöm szépen a segítő hozzászólásokat!
Szégyélhetnéd magad!
Az ember segítséget kér egy olyan témában, amiben már eleget keresgélt a googleban, de nem kapott rá választ. És akkor ilyet kap válaszul??? Engem nyom a babszem? Nem én szemtelenkedtem veled!
Még szerencse, hogy vannak segítőkész és kedves emberek, akik nem kukacoskodnak és gúnyolódnak, mint te!
De! A google kebelbarátom! De mondd már meg, hogyan tudok arra rákeresni, hogy van-e olyan ember, aki hozzáfér a takarnethez hétvégén, akit esetleg meg lehet keresni ezzel kapcsolatban?!
Ha nem tudsz építő hozzászólást elhelyezni ebben a tudásbázis kérdésben, akkor inkább kímélj meg a gúnyos megjegyzésektől.
én ugy tudom nem.illetékesek tudnak csak.pénzért.
próbáltam már. nem tudsz hozzáférni
További ajánlott fórumok:
- Szállodák, panziók, egyébb szállás lehetőségek
- Internetes ismerkedési lehetőségek...?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Hol kaphatok eredeti orosz fekete kaviárt Budapesten? Van-e valahol lehetőség vásárolni? Köszönöm szépen.
- Miskolcon van valahol lehetőség akupunktúrát igénybe venni?
- Győrben van molettek és idősebbek részére edzési lehetőség valahol? Mivel egyedül nem megy.