Van olyan jegy, akivel egy skorpió nő hosszú távon együtt tud élni? (beszélgetés)
Sajnálom, hogy el kell keserítselek, de ezt nem a jegyek döntik el, hanem az ember személyisége.
Elég rossz dolog, ha valaki csak azért él úgy ahogy, mert ezek ama bizonyos jegy jellemzői és ennek meg akar felelni.
Dobd el az összes ilyen újságodat, könyvedet és viselkedj úgy mint egy átlagos nő ne pedig úgy, mint egy SKORPIÓ nő
Aranyos dolgot irtál !
Nyilván az én reménykedésem sem alaptalan...nekem két hosszabb kapcsolatom volt, mindkettő oroszlán...
Most azt mondom soha többet !! Hisz tűz-víz kapcsolat ! Nagyon harcos..
Ezért ha ma találokoznék megint oroszlánnal nagy ivben elkerülném...nőben, férfiban is csak ők sebeztek meg a legjobban..
Sziasztok!
Nem tudom, hogy a skorpió-vízöntő párosításról volt-e már szó, de én 16 éve vagyok együtt a vízöntő férjemmel (diákszerelemként indult). Nagyon kemény csatáink voltak, olyan igazi olasz család voltunk mindig. :D
Aztán egy pár éve nagyjából beállt a harmónia, lehiggadtunk, elfogadtuk egymást és persze sok dologban változtunk is. Nekem nagyon nehéz volt elfogadnom a férjem hihetetlen szabadságvágyát, a kötöttségektől írtózását, mikor pedig én matricaként érzem jól magam. A férjem pedig nehezen értette meg, miért vagyok néha annyira heves vérmérsékletű. Ezeken nagyjából már átlendültünk, de persze még mindig adódnak ellentétek, mi már így maradunk, viszont hiszem, hogy a nehézségeken egyetlen dolog segített át mindig minket: egy pillanatra sem felejtettük el, hogy nagyon szeretjük egymást. :)
Szóval nem unatkozunk, az biztos! :)
Van egy ismerösöm 40-eve hazassagban el egy bakkal ,es meg mindeg szerelmes -:D
Ö skorpio .
Kedves Arobe!
Nem egyszerű az biztos, hiszen a kapcsolataink sem azok. :) A Skorpió igen erős, kardinális jegy. Igazából hiába mondom én azt önkényesen, hogy jól illik hozzád egy szűz vagy bak, de még egy oroszlán is kimondottan jó hatással lenne, mert nagyon lényegesek a Nap jegyén kívüli égitestek adatai is. Ezt ki lehet számolni a ponto születési détum alapján, ahogy lehet csinálni kimondottan ilyen párhoroszkópot, ami megmutatja merre felé keresgélj. Nem konkrétan a jegyet, hanem emberi tulajdonságokat. Igaz ez akkor a legrészletesebb ha születési elemzéssel együtt készül.
Sokat tudnék erről írni és sikerült is már segítenem így embereknek egymásra találni, de a szerelem nagyon érdekes egy dolog. Ritka kincs és képes legyőzni minden akadályt. Szóval ha megtalálod el ne engedd mert véletlen rossz hónapban született! :))
További ajánlott fórumok:
- Érdemes-e együtt élni valakivel, akivel már csak a gyerek köt össze?
- Zavarna téged, ha a Párod szoros barátságban marad a volt párjával, akivel több éven keresztül együtt élt?
- Te is szívesen tarkón vágnád akivel együtt élsz?
- Megbántam, hogy abortáltam szeretnék babát a mostani páromtól akivel4 hónapja vagyunk együtt, a lelkifurdalás nem hagy nyugton
- Lehetnék újra szerelmes a páromba, akivel 20 éve együtt vagyok?
- Skorpió férfi és bika nő! Tapasztalatok? Működik a kapcsolat hosszútávon?