Van itt olyan, aki az utolsó 5 felesleges kilójától szeretne megszabadulni? (beszélgetős fórum)
:)
két dolog: a minősége, s az, hogy nem szeretem a keserű csokit.
S erre ma 20 dkg-val kevesebb vagyok. Ez rossz hír, mert azt jelenti megint kevesebbet eszek a kelleténél (a napokban éhes is voltam vacsora után), ismét méregethetem a kaját. :(
Dehogy harapom le, szukseged van meg arra!:D
Mi volt a gond a csokival?
értettem én, nem is a hozzászólásodra válaszoltam, nehogy leharapd a fejem. :)
Én is magamból indulok ki, addig írtuk itt a csokit, hogy vettem ma egy 75%-os kakaótartalmút, bűnrossz volt s hát nem bevágtam a táblát?! Na ezért nem szabad nekem csokit venni, sajnos önkontrollból még van mit tanuljak. :(
Azt hiszem hétvégén délelőtt és délután is sétálok egy jóóó nagyot a lányommal :) Rúgjuk az avart, énekelünk. Ő elfárad és formásodom!
Van az a furcsa eszköz amit a combod vagy a térded közé kell szorítani és összenyomkodni. Szeretnék egy olyat, az iróasztal alatt simán elnyomkorásznám munkaidőben :) Az írásban nem zavar ;)
Tipp: Elkezdtem itt vezetni a merlegelot, ez nagyon hasznos, en anno szinte naponta fogytam 10dkg, es jo volt latni a merlegen minden egyes nap, hogy ismet -. :)Ezt pedig mindig szepen feljegyeztem a naptaramba.
Ki mivel mozgatja meg magat?
Most merekeztem, kiindulosuly: 60.8kg. Viszont meg mindig erzem, hogy tartok vissza egy kis vizet, szoval kb 60.0 kg-t valoszinuleg eleg gyorsan fogom elerni, utana kezdodik a nehezebb munka. Eddig sosem adtam meg idopontot, most viszont kell a motivacio, ugyhogy 1 honapot adok magamnak, hogy 55kg-ot mutasson a merleg.
Megjegyeztem, "hogyha magambol indulok ki". Es igazad van, nincsenek felvilgositva es epp ezert nem eleg kritikusak. A ketto osszefugg.
En fogytam napi 1-2 kocka csokival is, nem a vilag, de ez csak annak ajanlott, akinek nagyon eros az onkontrollja es utana biztos, hogy nem vesz ki egy 3. kockat. En sosem vettem. Es hogy ez korabban miert nem ment nekem? Fogalmam nincs. Valoszinuleg lelkileg is meg kell ra erni. Ez a legfontosabb.
Igen, ettol a "megeszek 3szelet tortat vagy 1tabla csokit mert ugyis lemozgom" dologtol rosszul vagyok. Rettenetesen nehez elegetni azokat a kaloriakat de ha sikerul is akkor is max nullara lehet kihozni a napot, ergo nem lesz fogyas.
Szerintem igen is lehet jokat enni. De az elet nem a kajalasrol szol, mint ahogy te is irtad nem kell minden nap edesseget zabalni, de ha valaki nem tud lemondani rola(en is nagyon nehezen) akkor lehet enni napi szinten is, mertekkel, sulytartashoz eleg. Szoval ossze lehet hangolni a dolgokat, viszont akinek nagy a sulyfeleslege ne is almodjon napi szinten csokirol, ha fogyni akar..
De igen, ez orokke igy lesz. A ducik utalni fogjak a vekony/csinos noket, viszont barmit lehet belemagyarazni(genetika, viztol is hizom...stb) a vegeredmeny akkor is az, hogy mindenki a sajat sorsaert felelos.
1. es 2. koze egy "vagy"-ot tegyetek.
Mivel mindket csoportban voltam mar. El kell mondanom, hogy a mastaniban jobb lenni, de sokkal "nehezebb" is. Bar ha mar normalizalodik, hogy az edesseg ne legyen mindennapos vagy ha az max 1 kocka csoki, akkor oke. Ez csak egy pelda volt. Eletmodot kell valtani, maskulonben marad a dieta meg a jojo, vagy meg az se es meg se indul.
En 25 kilot fogytam 2 eve, azota kb ennyi vagyok, kiveve, hogy volt egy idoszak, amikor kevesebb zsir volt rajtam kb 2-3kiloval,igaz akkor szigoru etrendet tartottam, de nem mondanam, hogy dietaztam, hisz akkor kb eletmodda valt szamomra, amit csinaltam.
Szoval en tudom mit gondol egy duci, es a duci csak ne nyavajogjon, en is voltam az, akkor azt gondoltam, hogy bar 60kg lennek. De igazabol most sokkal kritikusabb vagyok,be kell latni, ha magambol indulok ki, akkor az atlag duci azert duci, mert nem eleg kritikus. Ennyi. Lehet sirni, hogy 50-60kilo valaki ugy, hogy egesznap eszik. En anno ettem napi 2x (nem nagy adagokat) es voltam 85, most nagyjabol ateszem az egesznapot es vagyok 60kg. A titok a mennyisegben es a minosegben van. Szoval az a vekony no, akinek nincs semmilyen betegsege es azt allitja egesznap eszik 1. hazudik 2. kis adagokat eszik es altalaban minosegit
Teljesen aterzem. En is orulnek 3-5kg minusznak, viszont konnyebb myavajogni h dagadt vagyok le kellene fogyni. Tudom en is, hogynem vagyok dagadt, sot esetlegesen jol is erzem magam a boromben, vagyis hat az tulzas. Egyik nap jol erzem magam, masik nap meg ugy erzem hogy le akarok fogyni azonnal 5kg-ot, aztan jon a masik nap amikor megint elegedett vagyok es ezert nem megy le sose :D meg ugy erzem tudat alatt, hogy ha lefogynek akkor nem lenne niert kuzdeni, ugyanis szeretek a testemmel harcolni : D
Nem tudom, a fent leirtak utan hogyan kellene magam teljesen elhatarozni?? Nyilvan az en fejemben kellene rendet rakni. :)
Igazából lapos hasat szeretnék, ha ennek az az ára, hogy kilóban többet mutat a mérleg, ám legyen! :D
Nassolok, de közben biciklivel járok melóba, ha fel kell mennem az elsőről a 4. emeletre, lépcsőzök. Irodai nyújtásokkal szórakozok, hogy ne zsibbadjak el. De ez csak arra elég, hogy ne hízzak, fogyni nem tudok...
További ajánlott fórumok:
- Olyan fogyis társakat keresek, akik csak 4-5 kg-tól szeretnének megszabadulni
- 25 kg-tól szeretnék megszabadulni! Pár hónap alatt!
- Közel 10kg-tól szeretnék megszabadulni. Ötletek?
- Évek óta feketére festettem a hajam, de most szeretnék töle megszabadulni leszivatás nélkül! Tud valaki tippet adni? Lehetséges egyáltalán?
- Ha nyárig szeretnék megszabadulni 10 kg-tól, milyen alapanyagokat szerezzek be?
- Akik kalória számlálással szeretnének megszabadulni az utolsó kilóktól !:)