Van itt a Hoxán olyan fórum vagy klub, ahol a visszeres lábakról beszélgetnek? (tudásbázis)
Megnéztem gépen úgy nekem is sokat mutat.
Köszi.
2 "sz"-szel írd be, így:
visszér
Nekem nagyon sokat dobott ki
www.visszer.lap.hu
Bocsi, így pontos!:)
www.visszérlap.hu
Ezt találtam neked:
Tippek a visszeresség megelőzésére, a panaszok enyhítésére
Ne állj hosszú ideig egy helyben, ülés közben ne lógasd a lábad (legyen lent a talpad a talajon).
Éjszakára polcold fel a lábad: ez segíti a vér visszaáramlását a szív felé.
Kerüld a cipekedést: a súlytöbblet túlterheli az alsó végtagot.
Ha túlsúlyos vagy, igyekezz megszabadulni a lábad is terhelő súlyfeleslegtől.
A visszér megelőzése, illetve az állapotromlás megelőzése szempontjából is egészséges, ha naponta sétálsz a friss levegőn, kerékpározol, vagy hetente egy-két alkalommal úszol (a hideg vízben összehúzódnak az érfali izmok).
A napi 2-3 perces lábtornával elősegítheted az izompumpa működését, ezáltal a vénák kiürülését is.
Tartós ülés – pl. hosszú utazás – közben mozgasd a lábfejed, a lábujjaidat.
Meleg vizes kádfürdő helyett inkább tusolj. (A láb esti hideg vizes zuhanyoztatása sokat segít az éjszakai lábpanaszok megelőzésében).
Ha már visszeres a lábad, kerüld a meleg vizes fürdőzést, a szaunázást, a napozást, mert hő hatására kitágulnak a visszereid, és felerősödhetnek a panaszaid.
Jó, ha tudod…
A konzervatív kezelés során alkalmazott gyógykrémek, gélek, gyógyászati segédeszközök (rugalmas pólya, kompressziós harisnyanadrág), a speciális lábtorna, a rendszeres séta erősítik az érfalakat, ezáltal csökkentik a visszér okozta panaszokat, és lassítják, sőt meg is állíthatják a visszeres folyamatot.
Remélem tudtam segíteni!:)
Írd be itt a keresőbe: visszér
Rengeteg találatot dob ki.
További ajánlott fórumok:
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Pasik a hoxán! Avagy miért fórumoznak női oldalakon?
- Volt már, hogy megbántottak itt a Hoxán, hogy miért indítasz fórumot?
- Melyik a kedvenc fórumod a Hoxán?
- Szerintetek hány inaktív fórum van a Hoxan?
- Mi volt az első hozzászólásod a Hoxán? Melyik fórumhoz írtál?