Van autód? Mi az amit utálsz, mi az ami idegesit ha közlekedsz? (beszélgetés)
ÁÁÁ, itt is, mint mindenhol máshol a férfiaknak előítéleteik vannak a nőkkel szemben, mert valamilyen szinten alacsonyabbrendűnek hisztek bennünket.
Most ne azokra a nőkre gondolj, akik hosszú műkörmökkel vezetnek és a kocsiban igazítják vezetés közben a sminkjüket, stb.
Rossz tapasztalat,sajnos. A legtöbb suzuki sofőr alapvetően nem ismeri a tükör fogalmát, az 50-es tábla neki 30-at jelent, parkolni nem tud.
Ha valaki lassan megy, persze, szép és jó, hogy kerüld ki, de ha nem tudod mert szűk az út? Itt felénk, aki nem itt lakik, 30-al megy a hegynek fel, amitől égnek áll a hajam.....
Lehet azt mondani, hog egy nő biztonságosan vezet, de szerintem nem ezt nevezném biztonságnak, amit a legtöbb női sofőr művel....
Mi a bajod a susikival??? Az idősebb sofőrt még megértem, mert öregeknek már tényleg nem való a kezükbe kormány, de úgy konkrétan nem értem ezt a problémád.
A "női sofőrök"-kel is bajod van. Akkor mi nők meg, mondhatjuk, hogy nem bírjuk a férfi sofőröket, mert veszélyesen közlekednek, nem gondolnak a következményekre, csak a versenyzés a lényeg nekik. Most visszavághatsz azzal, amit magamról írtam az előzőekben, ráadásul én is nő vagyok, azonban akkor még friss jogsim volt. Egy nő már alapjában véve biztonságosabban vezet, mint egy férfi és odafigyel másokra is, nemcsak magára.
Az index hiányával tökéletesen egyetértek, ezzel nem vitatkozom.
Indokolatlanul lassú haladás: ha nem tetszik, ki lehet kerülni.
Parkolást meg meg kell tanulni, de úgy elég nehéz valaki mellé állni, aki pl. két parkolóba áll be keresztbe, stb.
Most már nincs autóm, "ingyen elvitték ismeretlen helyre" :) DE, amíg használtam, alapvetően a következő dolgok miatt állt napi szinten a hajam:
-indokolatlan lassú haladás
-index hiánya
-suzukisok (főleg idősebb sofőrrel)
-női sofőrök (sávváltás nehezen megy)
-parkolni nem tudók
Sziasztok. Én utálok vezetni. Főleg, mióta a jó kis, megszokott Suzukinkat lecseréltük egy kisbuszra :(
...ill. amióta ilyen őrültek vannak az utakon!
Egyszer-kétszer én is voltam már őrült. Pl. mikor megkaptam a jogsit és rá egy hónapra megbüntettek gyorshajtásért. Hopsz, 3000 ft és - 2 pont. Ma már durvább lenne a dolog.
Ill. ennek folytatásaként előzni akartam, de nem vettem észre, hogy a hátam mögött (ugyi, ugyi, a holttér!) már megindult egy autó, hogy előzzön. Az volt a szerencsém/szerencsénk, hogy elég széles volt az út, így mindhárman elfértünk az úttesten, jobb oldalon az autó, amit én előztem, jómagam középen, s tőlem balra meg az engem előző :) szerencsés végkimenetele lett!
No, azt nem szeretem, ha egy autó az úton nagyon közel jön hozzám!
Belegondolni is rossz!
Nem hiába félek a motorosoktól és a kamionosoktól!
Ha egy motoros húz el mellettem 120szal!
A körforgót elhagyja és nem irányjelez.
Tudjátok ez úgy van-hogy,ha gyalogosként közlekedünk,akkor szidjuk az autósokat-menjenek lassabban-legyenek figyelmesebbek,stb.
Ha a kormány mögött ülünk,akkor pedig a gyalogosokat szidjuk-ne futkossanak ki elénk-legyenek óvatosabbak,stb,stb.....
További ajánlott fórumok:
- Helytelen, idegesítő szavak
- Ez idegesít téged? Válaszolj és kérdezz újat!
- Írd le azt a szót ami idegesít, vagy nagyon nem tetszik :P
- Zavaro-e szamodra, hogy Ukran-magyar letemre a Hoxa-n vagyok? Idegesito-e szamodra a helyes irasi hibaim?
- Akit idegesít az anyósa az csatlakozzon...
- Mi idegesit a legjobban?