Van aki nem kap gyerektartást?Mit tettetek? (tudásbázis)
Úgy kérhettem az előlegezést, hogy előtte fel kellett függeszteni a végrehajtást.
És a határozatban benne van, hogy ha elkezd törleszteni, akkor nekem szólnom kell a gyámhivatalnak, és addig szünetel az állami kifizetés.
Nyugtával a napot...
Ez így leírva mind szép és jó...
Csak az a kár, hogy vagy az egyik van, vagy a másik. Olyan nincs, hogy a hátralékot is fizeti, és az állam is fizet.
A szegénység és a tartás nem azt jelenti, hogy pénz miatt fel kellene adnod mind azt ami emberileg benned van.
Mert aki nem ezt csinálja, ott sosem volt tartás. Éhezni is lehet-tartással, és tartás nélkül is. Mindig az adott emberen múlik melyik csoportba tartozik.
Ha mond ez neked valamit.
Ha nem vetted volna észre, már csak én "erőlködök" itt Veled.
Nah, én is befejeztem... semmi értelme.
Akinek gyereke van, az igenis sokszor félre kell, hogy tegye a büszkeségét.
Ha Te nem ilyen vagy, akkor nem tettél meg mindent a gyerekedért.
Ha van....
Ezt így nem lehet kijelenteni.
Illetve lehet, csak hülyeség. Van az a helyzet, amikor már nincs helye a büszkeségnek.
Azt azért megnézném, ha ilyen helyzetbe kerülnél, hova lenne a fene nagy büszkeséged...
És mennyire változna meg a véleményed.
Persze tudom, hogy Te nem kerülhetsz ilyen szituba:PPP
Mivel nincs más fórumokon hozzászólásod, csak erre tudok támaszkodni.
Ezek szerint nem ismerlek eléggé:P
Ahogy Te sem ismerheted az összes körülményt a fórumindítóval kapcsolatban.
Mégis megvan a véleményed(?)....
Nézd, én úgy gondolom, hogy az aki egy nyilvános fórumot indít, az felnőtt emberhez méltón, vállalja a kritikát. Akár hideget, akár meleget kap.
Szerintem az ne fórumozzon, ha csak a meleget várja. Minden ember más-és más, külön, szuverén véleménnyel.Amit vállal.
+Nem fog senki előtt "hajbókólni", meg bólógatni, akkor amikor nem ért az adott dologgal egyet.
További ajánlott fórumok:
- Ha az apa nem fizet gyerektartást
- Ti visszakövetelnétek az eddig kifizetett gyerektartást?
- Van olyan akinek a drága exének sikerült a gyerektartásdíjat csökkentenie? Írnátok a tapasztalaitokról?
- Miért nem büntetném az apát, ha nem fizet gyerektartást!
- Van köztetek olyan aki külföldről kapja a gyerektartást miközben ő és a gyermek Magyarországon él?
- Több százezres gyerektartásdíjnál milyen ítéletett hoz a bíró?