Van aki gyerekvállalás helyett a szabadságot választja? (beszélgetés)
Hat a merleg egyik feleben van ugye:
SZABADSAG,oda mesz, ahova akarsz, azt csinalsz, amit akarsz, nem kell masokhoz alkalmazkodnod 365 nap az evben, kevesebb kiadas stbstb.
Merleg masik fele:
Maximalis megkotottseg minden reszen, neha problemes baba, foleg problemes kamasz, soksok koltseg stb.
Miert van az, hogy tobben alig varjak, hogy a gyerekek 'vegre kiszalljanak'?
jav: szeretetet
Néha előbukkan ukránságom...:-)
Ez így van!
Ha, csak és kizárólag szeretet szeretne kapni valaki, akkor vesz egy kutyát...vagy szeretőt tart...és egyéb variációk..stb
Kérlek tekintsd meg a lapomat. Szerinted én egy defektes selejt vagyok? Hajlandó lennék a legnagyobb áldozatot is meghozni, ha a haza azt kívánná. 14 év szolgálat van mögöttem, és eddig becsülettel helytálltam.
Szóval gyerek és esküvő nélkül miért is nem érdemel a "magamfajta" egy szerető társat?
"Aki "nem képes" áldozatot hozni másvalaki kedvéért, mert a saját kényelmét tartja a ranglista első helyén.. "
És ez baj?
Mert ugyan van ez a mártír típusú ember, aki imádja ha fel kell áldoznia magát bárkiért......
PL: Aki "nem képes" áldozatot hozni másvalaki kedvéért, mert a saját kényelmét tartja a ranglista első helyén..
Talán tartanak is valamitől..és azt gondolják az ilyen férfiak, hogy az a tökéletesen jó apa, aki egy: Rothschild báró beoltva, a Sose halunk meg-es Gyuszi bácsi energiájával, és kreativitásával, meg Öveges professzor pedagógia iránti elkötelezettségével és eszével társuló űrlényszerűség...:-)
Vannak ilyen jellegű könyveim. Menj el egy orvosi könyvtárba, ott biztos megtalálod rá a választ!
A génhiba nemcsak a te általad felsoroltakból áll, léteznek génhibás ösztönök is!
Nos, van valami linked olyan genetikai kutatásokról, ahol, ami ezt az állításodat alátámasztja?
Ha már ennyire otthon vagy a genetikában, mit jelent, hogy "génhiba"? A génhibás ember kevesebb, mint a többi? Ha zöld a szemem vagy balkezes vagyok, hibás génjeim vannak?
Ne félj! Nem állt meg a tudomány!
Tudod, dolgozni is szoktam, és egyéb, kellemesebb elfoglaltságaim is vannak!:-)
Te kis IQ betyár! Össze vissza hadobálsz!
Ezt írtad: "Akkor áruld már el, hogy az ösztönön kívül mi a frásznak kell valakinek gyerek. OK, van a merő számítás, hogy ápol, ha öreg leszek. Egyéb?"
Jó tanács! Sürgősen fordulj pszichológushoz(és ez nem vicc)!