Mi miatt ad ki az autó váltásnál reccsenő hangot? (tudásbázis)
Talán a hullámos volt a legérdekesebb.
Leguggoltunk, felálltunk, jókat nevettünk, mert közben változott a képünk.
Felismertelek a gép mellett a fehér köpenyedben, hááát, az idő múlásával egy cseppet sem lettél szebb...-)))
Ilyen gépekhez én sosem értettem.
na, nekem ilyen több emeletes masináim sosem voltak.
kedvencem a faeszterga, na azzal alkothatok kedvemre, de már azt se csinálom.
Ez pontosan így van. Szép dolog a nyugdíjas élet, de nekem nagyon furcsa volt, hogy egy snitt és kikerültem a forgatagból. Ez egy fél évig jó volt, aztán elkezdett hiányozni a rohanás, a stressz, szóval minden. Horgászni sem lehet állandóan. Nyaranta a nyaralót csinosítgatom, télre meg kitalálok valami benti munkát. Utoljára az összes ablakot festettem, csiszoltam. Jó nagy munka volt, de álomszép lett. Nem hajt a határidő... Most csinálok egy komódot, a réginek nem tetszik a színe... 2 m hosszú lesz, 5 ajtó lesz rajta, épp ma megyek lapszabászatba az anyagért. És tele lesz kis kosarakkal ( zoknik, gatyák, stb ), hogy ne kelljen annyit hajolgatni. De az egész házat átalakítottam LED világításra, még a lámpatesteket is én csináltam. Bő 10 %-ot minuszt jelent a villanyszámlában. És az én életemben még nem kell benne cserélni semmit.
Az elmém meg pallérozom olyan dolgok újratanulásával, amiből államvizsgáztam, de mivel nem használtam, egyszerűen elfelejtettem.
Pihenésre meg döglök a fotelben és filmezek. Utána némi testedzés, mert különben jön a hátam beáll szindróma. Szóval el lehet azért lenni...
Pfujj, irtam egy hosszú választ, kattintgattam, elrepűlt.
Szóval röviden.
Régen nagyon sok szerszámom volt, ami sűritett levegővel működik, pl. ezen a gépen mérőműszereket gyártottam.
Most áttértem az elemkkel működőkre, pl. fű trimmelő.
Csk legyen elég pénz bohóckodni, á nem, szórakozni.
Az én véleményem az, h muszáj fizikailag is, meg elméletileg is elfoglani magunkat.
Amolyan use it or loose it.
Amit nem használunk, az elhal.
Természetesen pihenésre is szükségünk van.
Én is szerettem barkácsolni, van egy 80 m2 külön épületem erre, olyan szerszámtároló szerű, de akár lakni is lehetne benne.
Tele van gépekkel, aztán mit érek vele?
Wifee, az egészség az első, a többi minden csak másodlagos.
Bútorokat én nem tudok felújítani, ahhoz hiányzik nálam a tudás.
pedig nagyon szeretnék tudni...
rengeteg dolog van az én életemben ami tetszik, de nem veszem meg.
Más lenne ha fiatalabbak lennénk.
Ok, a tolóajtó az nagy találmány, elismerem.
Az tetszik benne nagyon, h a hátsó ajtók nem kifelé nyílnak, hanem csúsznak előre-hátra. Nagyon könnyű ki-be szállni, szoros helyeken. A középső ülések fotelok, lábtartókkal. Ha pedig a hátsó ülések le vannak hajtva, akkor be lehet tenni egy ágyat. A mi 4x8-as panelok, plywoodok, éppen beférnek.
Háááát én marhának aki legtöbbször egyedűl jön-megy, éppen jó.
a vágyott autó már csak vágy marad.
de ami van azzal versenyezhetünk, baby..-))
Ezek is nagyon szépek szerintem.
De Te is egyedül jársz, vagy maximum egy néni ül melletted.
a többi része kihasználatlan maradna.
A hátsó ülést már csak csomagoknak használnánk.-)))
További ajánlott fórumok:
- Nem találom a közös hangot 3 éve kislányommal
- Ha egy neked tetsző férfi hangot adna annak, hogy mennyire szimpatikusnak talál, hogyan/hogy reagálsz?:)
- Gyermeked hány éves korában tanulta meg kimondani az R hangot?
- Ha felveszem a telefont egy sípoló hangot hallok. Azután megint ugyanez. Mi lehet ez?
- At Uniqa biztosítóról mi a véleményetek, kötelező váltásnál ezt hozta ki az egyik legolcsóbbnak.
- Kislányom 6 hónapos, tápszeres. Kérdésem a szintén "tápszeres" anyukákhoz, hogy a váltásnál, hogy vezették be a 2-es tápszert?