Válság, árstop, minden totál káosz, a bevásárlóközpontok... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Most teremtik éppen (Ádámot a freskón) és már bele is kapaszkodjon?:)
Nem segítő kezet nyújt, hanem teremt.
Nem vagyok vallásos, de nem értem. Ami nagyon jól meg, az mindig az ember érdeme, a katasztrófákért mindig Isten a felelős?
Ki van tiltva az otthonunkból, az iskolákból, úgy általában az életünkből. De ha bármi bajunk van, mindig őt vesszük elő.
Ez a kép ezt ábrázolja, Isten a kezét nyújtja, az ember (jelen esetben Ádám) döntése, hogy megfogja-e, vagy sem.
Főz? 🙂 Tök jó. Enyém kiteljesedett a császármorzsa, palacsinta, natúr csirkemell, tasakos krumplipürében.
Ha úgy vesszük, éhen nem hal.
A miénk autóversenyző akart lenni, kapott is olyan autót, járt is versenyre. Aztán az egyetem alatt szüneteltette, most meg sokat főz. Szerintem a sütés-főzésben jól ki tudnak kapcsolódni.
Én még nem jutottam odáig, hogy ezekkel lazítsak. 😍
Köszönöm. Van akit már én is rávettem a sétára :)
Valahol láttam egy képet, egy nagyon idős futónőről, azzal a felirattal, hogy azért kezdem futni, mert nagyon untam a beszélgetéseket a temetésekről ;)
Nagyon jól gondolkozol. És miért ne akarnánk egészségesen meghalni, békésen elaludni ha eljön az ideje? Mennyivel jobb hónapokig ágyban fekve kiszolgáltatottan az emberi méltóságot elveszítve fájdalmak között feküdni?
Engem nem húznak a sportolás miatt. Sőt már utánoznak is. Nálam sokkal idősebbek elkezdtek gyalogolni biztatásomra, még olyan is aki csak járókerettel mozog. A jelmondatunk: A guruló kő nem mohosodik! Le is írom sok helyen, mert szeretném ha ezen mások is elgondoznának.
Így igaz.
Túl vagyok a hatvanon, októberben voltam csontritkulás vizsgálaton. Az eredményeim tökéletesek.
Pedig hidd el, hogy a rendszeres mozgás csodákra képes.
Csak meg kell találni a neked tetsző formát.
Nem kell kötelet mászni. Hegyet se. Pl. napi 8.000 lépés már 30%-kal csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. Sportolni azért fontos - akinek fontos - mert az izmokat folyamatosan veszítjük, ha nem építjük. Ahogy a csontritkulás is jelentősen le lehet lassítani a megfelelő edzéssel.
Engem is szoktak azzal húzni, hogy mi a fenéért sportolok, és miért eszem úgy ahogy, tán egészségesen akarok meghalni? Ha lehet igen, de leginkább a lehető legtovább szeretnék gyógyszerek és lerobbanás nélkül élni.
Cukrászdában beszélgettem az egyik "kilánnyal" (főnök hívta így őket, 25 éves volt a legidősebb mindig) Halljuk, hogy kintről beszól egy srác, 2 vanília, egy puncs lesz.-
-Lesz, ha kéred.- Mondta a kiszolgáló, és a srác azt mondta: 2 vaníliát és egy puncsot kérek.
Régebben a fodrászok és kozmetikusok között volt cicaharc, mert a fodrásznak nem kellett érettségi, a kozmetikusnak pedig igen.