ValóVilág powered by Big Brother (beszélgetős fórum)
Nem, ez egy másik feldagadt szájú:D
A virsliszájú Veronika a VV5-ből talán? :)
Dennist és Dórit nem csíptem a 7-ből. Hihetetlen, hogy ők voltak bent a fináléban.
Volt valami feldagadt szájú lányka, az már az elején kiesett hála a jó égnek.
Azta, akkor nemcsak mi néztük:D De ez jó hír, örülök neki:) Csak sírva könyörgöm az rtl-nek, hogy még egyszer ne válogassanak be olyanokat, mint Soma, meg Mici, meg a többinek már a nevét is elfelejtettem.
Való Világ 9 - 9. évad
Sugárzás kezdete: 2017
RTL II Hungary
"A Való Világ 9 (gyakran használt rövidítéssel VV9) a Való Világ realityműsor kilencedik szériája, amelyet az előző évadokhoz hasonlóan újra az RTL II-n fognak sugározni.
Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgatója, a Való Világ 8 fináléja után két nappal árulta el, hogy a széria nézettségével megelégedve a csatorna a folytatás mellett döntött."
3,14csába:D
Pedig jó lenne. Nem is értem, mit szerveznek ezen sokáig. A 8 is olyan sokára indult el, és töxar lett. Lehetne gyorsabban és ügyesebben is.
Vittem a 4300. hsz.-t. :P :D
Szerintem nyár vége előtt nemigen fogják elkezdeni ezúttal sem.
Komolyan? Idén? Ez fura, mert a 8 is olyan sokáig tolódott...Fogadjunk, hogy az év végén lesz, hacsak nem tolódik át 18-ra.
Lesz idén, mert már bejelentették, csak még nem tudni a pontos kezdési dátumot.
Kíváncsi vagyok, lesz-e 9.
Zsoltit és Vivit pl. én is kedveltem.
Te mindenkit utálsz, akinek én szurkolok:D
Nem szerettem a Zsu-Laci konfliktust, végig Zsu ellen szurkoltam. Nekem unszimpatikus volt, örültem, amikor végre kiesett. :P :D
Imádtam a Zsú-Laci konfliktust, végig Zsúnak szurkoltam:) Nekem szimpi volt, sajnáltam, amikor kiesett.
Szandikáról az maradt meg a legjobban, amikor elmentek lovagolni, és amikor visszamentek a villába, elkezdett bömbölni, hogy ledobta a ló.
Szandika durva volt. Lehet még annál is durvább, mint ami a VV-ben volt?:D
Zsolti adakozott karácsonykor, most találtam. Vivi tök vicces.
[link]
Jaj de nem hiányzik nekem az a kígyó... :(
Hétfőn a kedvenc szériám volt... :) Persze Attila után Vikit is jó volt visszanézni. Most meg azt olvasom, hogy Zsolti munkát kapott az RTL klubnál. Igazán megérdemli, örülök neki. :) Jövő héten gondolom, Edina és Laci románcába nyerünk betekintést, és feketebárány, igen, Zsú is biztos feltűnik majd... :D
De SZANDIKAbol mi lett, ejha... Azer'nem samli :)
Mikor volt a rendszerváltás?
1956ban, és Rákóczi kiűzte az oroszokat.
:D Ez vajon mennyire megrendezett? Cristofel eléggé kiszámítható.
Cristofel bent van az Észbontókban. Ha valaki kíváncsi erre az IQ nullára:D
Nagy "karakter" es mindehhez akkora,mint egy ulokutya, valszeg ezzel kompenzalta a melyseget... :D
Azota mar nagypapi, lehet az agya is megerkezett hozza.
Amugy szimpi is lehetett vna -de az agresszorosdit nem toleralom.
Ezek a régi szereplők sokkal emberibbek voltak mint a mostaniak és a butábbak is értelmesebbek mint a mostaniban a többség.
Szörnyűek ezek a fehér köntösök.