Valakinek valami ötlet toka ellen? :) (tudásbázis)
A hasprés, nekem hat a tokámra is, azaz eltűnik! :-)
Hanyatt fekszel, a kezed felfelé kinyújtva, és úgy emelgeted magad felfelé, hogy közben a plafont nézed.Azon kívül, hogy a hasadnak is jót teszel, érezni fogod, hogy feszül a nyakad az erőlködéstől. Nekem bevált! De a lentebb említett dolgokat is hallottam már.Sok sikert!
Mivel az "én módszerem", kevésbé látványos és még okádni sem kell közben, javasolnám annak gyakorlását!:)
A hatásáról nem vagyok meggyőződve, mert bár van tokám, de nem vagyok kitartó, meg el is felejtkezem róla.
Ezért, inkább erősen emelt fővel járkálok, amit többen dölyfösségnek értelmeznek, de üsse kavics!:)
érdemes volt visszanézni...
meg mosolyogtam...
én javasoltam a fürdőszobát és a wc-t ott egyedül csak magadat látod:)
Gyerekkorom óta rémálmom, amikor az anyám és a huga hajcsavarókkal, uborkapakolással az arcukon ezt csinálták a nappaliban és azt hitték, alszom :o)).
Hátra hajtották a fejüket és a nyelvüket lefelé nyújtogatták, mint két leguán. Tokája egyiknek sem volt, de ezzel magyarázták :o)
A nyelvedet kell a szájpadlásodhoz szorítani, mintha ki akarnád tolni.
Lehetőleg minél többször, elfáradásig, hiszen ez minden torna lényege.
szia drága
egy módszer van ami tuti
tükör elött próbáld ki, a nyelved hegyével az órrodat próbáld megérinteni
ha még nem csináltál ilyet, akkor hányingered lesz, de ne add fel napi 10 perc nyelv nyujtogatás (fürdőszobába) reggel este, vagy a wc-n fél év alatt eltünik a nyakról a háj....
kitartás sikerülni fog Kudlik Julitól tanultam, nekem is müködik
sehogy, csak olvastam róla, hogy hatásos :)
amire emlékszem, hogy magánhangzókat kell erősen artikulálva ismételgetni, pl. Á-Ú-Í