Valaki tudna segíteni a horgolásban? (beszélgetős fórum)
Köszönöm!!!
Valami egészen egyszerűt szeretnék, mindjárt nézem is, amit linkeltél.
Sziasztok!
Egy teljesen egyszerű felnőtt sapka leírását hol találom meg, légyszi, aki tud, segítsen. Annyit keresgéltem a neten, és nem találtam.
Az alapokat tudom, de olyan jó lenne egy sapkát horgolni.
Köszönöm előre is.
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni horgolt fülbevalóra az akasztót hogyan kell rátenni?
Csinálni kell egy varázs kört tetszőleges számú pálcából.
Után szaporítani kell pár körön keresztül, amíg elérjük a kellő szélességet.
Majd körben horgolunk a kellő hossz eléréséig.
Pl.:
-varázs körbe 6 kispálca
-majd szaporítás az összes szembe (12)
-ha kell még akkor: kispálca, szaporítás körben (18)
-ezután a kellő hosszig csinálunk köröket
Sziasztok-ezen az oldalon a 5. CYLINDERS elkészítését letudja vki írni?? ilyesmit szeretnék a spongyabobos sapi orrának..
Igen, nem mondod hogy 85-ös vagy :)
Vasárnap talizunk, akkor tudom mutatni a körsálat, remélem addigra a sapkatesztet is elkezdjük.
Ezek is nagyon cukik :)
Gondoltam rá, hogy én is felteszem ide a horgolt dolgaimat, de már fb- on is ott figyelnek...
Raverlyn van a minta, tényleg cuki, 40 oldalas a mintája :)
Most kitaláltam hogy készítek Mininek egy alvós állatkát, mindenképp szeretnék csörgőt, tudod aminek olyan kis rúd a fogója és valami állatfej a teteje, abba teszek valami műanyag tojást, vagy még nem tudom mit, amiben lesznek gyöngyök.
Neki is készül takaró, még csak félig kész állapotban van, de nagyon szép lesz :) Annyi ötletem van, csak sok idő kell a megvalósításhoz. Aztán ha megszületik, sapkát is kap, turiztam egy tök jó bambusz-pamut fonalat, az tavaszi-nyári sapkának pont jó lesz, de előre nem merem megcsinálni, Vince kis fejjel született, ráérek vele, úgyis kész van egy nap alatt :)
Szeptember óta ugye baba cuccokat horgolok (cipőcskék, kesztyűk, sapik, állatfigurák... takaró), utána meglátták a minionos sapit, amit a kis pöttömnek csináltam és mindenki olyat akar, úgy hogy ezerrel gyártom a sapikat.
Ravelry- is mega Pinterest- en, meg a neten általában. A babakocsira akartam puccos csörgőt, tudod ezt a spirálosat... aztán találtam egy korall kígyó mintát, ami fel volt tekerve így spirálba, keresgéltem rá bogarakat meg mindenféle cukiságokat, és csinálok egyet, vettem bele csörgős flincc- flancokat, kíváncsi vagyok hogy fog sikerülni.
Abból az afrikai virágmintásból cukik vannak, láttam már lovat, teknőst, birkát, macit... nagyon cuki :)
Én az elmúlt 1-2 hónapban kötöttem sálakat, Karácsonyra is, sapkát a kisfiamnak, magamnak is kellene nézni jó mintát. Te hol szoktál nézelődni? Én a ravelry-n.
Aztán készült még 2 mikulás figura, két horgolt anygalka, ebből még kell bőven, ilyet kapnak a családi napköziben a gondozónénik ajándékba, készülőben van egy afrikai virágos viziló, ehhez tulajdonképp minden kész van, csak össze kell varrni és kitömni, ezt a keresztlányom kapja ajándékba. Majd csinálok képeket és felteszem.
Imádom azt az együttest, főleg az énekes hangját, kár hogy feloszlottak, de Serj szóló albumai is jók.
A gombolydát nem ismerem. Vidékről jöttem fel Pestre és azt szeretem, hogy választék van bőven, mindenből :)
De, de system of a down, sok számukat szeretem, igaz, mióta a nagyobbik fiam megszületett alig hallgatok zenét, az is inkább gryllus, alma, tompeti :D:D
Nem tudom ismered e a pesti gombolydát. Az alapból debreceni, én itt lakom és oda is terjeszkedtek idén, nagyon jó fonalaik vannak.
Köszi.
Ilyen poliakril töltet vagy mifene a neve.
Fonalat meg össze- vissza szoktam venni, mostanában főleg a közeli rövidáruban, mert a Király utcai Röltex kicsit messze van.
Nagyon jó lett!!
Mivel tömted? Hol szoktál fonalat venni?
További ajánlott fórumok:
- Számvitelből tudna segíteni valaki?
- Hogy tudna még oviban maradni a gyermekem? Tud segíteni valaki?
- Örökösödési tartozás kifizetésével kapcsolatban tudna valaki segíteni?
- Földhivatali ügyintézésben tudna valaki segíteni?
- Névváltoztatást hogyan kell intézni, tudna valaki segíteni?
- 3.-os feladat kifogott rajtunk. Megoldásban tudna valaki segíteni?