Valaki tudja, hogy milyen színű bioptron lámpa hatásos a pikkelysömörre? (tudásbázis)
Üdvözlöm!
Sajnálom ,hogy csak most olvastam ...
Amennyiben kis kézi lámpa van :
Alapszínnel pontról pontra kezelni -10-12 percig aztán a zöld szín pásztázva 8-10 percig .
S mellette van olyan színterápiás program :
kiválasztás és salakanyag eltávolítás -ezek már kúrák amit 2 hétig kell csinálni ..Segíteni fog de kitartónak kell lenni ..
Naponta 2 szer kell kezelni / ha van rá több idő akkor persze nem árt ha többször!/
Szép napot !
Szia!!
Ajánlanám neked:Dr DEÁK Sándor :Gyógyítás fény és színterápiával !/nem drága könyv és szinte mindenhol kapható!!
A problámás bőr kezelése :
Zöld:fertőtleínő és nyugtító hatású
Narancs:kifejezett bőrproblémákra!
De az igazi átfogó hatásta 12 öngyógyító program használatával éred el !!!
Ezt kúra szerűen kell alkalmazni !Napi 10-15 percet vesz igénybe !
Először a méregtelenítést végezd el kb 2 hét aztán kifejett bőrproblémákra leírt progarmot!!
Sajnos makacs betegséggel van dolgod és nem megy egyik napról a másikra a gyógyulás de hidd el segít!!!
Azért bemásolok egy részletet,de igazából a dokival kéne megbeszélni a kezelését...
Tehát ha fény terápia akkor:
"Fényterápia (Fototerápia)
A psoriasisban szenvedő betegek közel 80%-a tapasztal egyfajta javulást bőrének állapotában, napon való tartózkodást követően. A fényterápia lényege, hogy a bőrfelszínt orvosi felügyelet mellett a nap ultraibolya sugárzásának teszik ki. A kezelés heti háromszor történik, kórházi körülmények között. Látványos eredmény eléréshez körülbelül 30 kezelésre van szükség.
PUVA terápia
A PUVA terápia, az egyénileg meghatározott, emelkedő dózisú ultraibolya A (UVA) besugárzás illetve egy psoralen nevű gyógyszer kombinációját jelenti. Ez utóbbi, fényérzékenyítő hatása révén, növeli a bőr UVA befogadóképességét, és ezáltal fokozza a kezelés hatékonyságát. A psoralent tabletta, vagy kiterjedt tünetek esetén fürdő formájában kell alkalmazni a kezelés megkezdése előtt.
UVB terápia
Az UVB terápia során a bőrt egy meghatározott időintervallumra mesterséges UVB besugárzásnak teszik ki, természetesen kórházi környezetben, orvosi felügyelet mellett. "
Szia!
Most visszapörgettem ,hogy a kérdésedet megtaláljam ..de amit kérdeztél régebben arra válaszoltam is ...Narancs és zöld szín..de ha elkerülte volna a figyemem esetleg akkor ne haragudj .Igyelszem mindenkinek segíteni aki hozzám fordul ..
Én nem könyvből hanem tapasztalatból próbálok segíteni ...és szívesen teszem..
Programokat csináltál??(színterápiával)..
Lement a nyári szünet én is gyakrabban tudok feljönni ...várom leveled!
Köszi a lelkesedést,én is ezt tenném,de épp a kérdésre nem válaszoltál,pedig látom,értesz hozzá?
Nekem itt áll a lámpa hónapok óta,és mindenki mást mond a ps-el kapcsolatban.
Üdv Nektek!!
Lelkes és kevésbé lelkes Bioptron lámpa használók!!
A lámpa nem csodaszer de rendszeres kezelésekkel szép eredményt lehet elérni!
Ami nagyon lényeges ,hogy mellékhatások nélkül segít!!Nem beavatkozunk a szervezetbe csak rásegítünk a gyógyulási folyamatokra!!
Használjátok egészséggel a lámpát!!
Szia!
Pikkelysömörnél az öngyógyító progarmokat ajánlanám+a felületi kezelést.1 salaktalanító program (2hétig)aztán az immunerősítő programot !!S közben a felületet is kezelheted (zöld és narancs színnel)!!A progarmokhoz kellenek a gyógynövények !
Sziasztok!
Én kölcsön kaptam egy Bioptron lámpát a talpamon kezdődő pikkelysömörre.Az útmutató szerint lámpázások előtt ajánlott az Oxi-spray,kiegyenlítő gél és kristálykrém.Én ezeket nem használnám,mivel nincs,és helyileg alkalmaznám a lámpát,nem az immunrendszer erősítésére.A füzet szerint 4-4 percig kellene kék,majd sárga színnel.Ti viszont zöldet és narancs színt javasoltok,és most bizonytalan lettem.Ha van valakinek új tapasztalat,léci írjátok meg,köszönöm.
Ugye ott kezdődik, hogy van a hajlam/örökölhető is...
És igen a Népesség nagy részének a stressz a kiváltó/előhívó ok :-(
A másik rizikó tényező a túlsúly, vagy ahogy nekünk tanították a "hízékonyságra hajlamos embereknél" is gyakori..
ha a stresszre vezethető vissza, akkor a "krém is úgy hat, ahogy az idegi állapotod engedi"...
lehet, hogy most stresszesebb vagy, így a krém hatása is belassul :-(, hisz maga a kiváltó ok sem csillapszik, "gyógyul"
Tudom:S. Elvileg lelki okai (is) vannak,stressz stb...
Most azért idegesít, mert máskor tényleg szinte magától elmúlt, max. 2x kellett bekennem,aztán ennyi. De most...most nem:((
Egyébként nem ártasz vele, mármint ha a sárgát használod, mondhatni bármelyik színt használhatod, csak más ütemű lesz a javulás!
De a narancs a szupi erre!
Kitartás :-)
Sajnos a Pikkelysömör egy alattomos betegség, gondolom a bőrgyógyász is elmondta, hogy a tüneteit bár lehet kezelni, el nem fog múlni :-(
Ráadásul ma már Népbetegségnek minősül :-(
További ajánlott fórumok:
- Mi tesz jót pikkelysömörre?
- Fertőző-e a pikkelysömör?
- Mit tudtok a pikkelysömörröl?Tényleg lehet a máj betegség jele?
- Régen láttam a tv-ben, hogy egy nőgyógyász házaspár feltalált egy nagyon hatásos nyugtatót. Nem tudja valaki a nevét?
- Bioptron lámpa melyik színe hatásos pikkelysömör kezelésére?
- Tudja valaki, mennyi idős kortól lehet bioptron lámpát használni a kicsiknél? Illetve, hogy használható -e haemangioma kezelésre?