kell kérni a gyomortükrözéshez bódítást. van rá lehetőség még kisvárosi kis kórházakban is. szegeden is... csak ezt előre le kell beszélni a dokival.
azt nem tudom, hogy konkrétan a betegekhez mennyire van türelme pl MT-nek. én nem igénylem a tutujgatást (bocs, hülye szó, de más nem jutott eszembe)... általában felkészült vagyok, tudom mi a bajom, mit akarok... de pl az utolsó colon.nál megesett, hogy annyira paráztam (nem széáíptem, be voltam sz@rva teljesen), hogy remegtem... a doki rámnézett... majd közölte, hogy ha ennyire ideges vagyok, akkor velem kezdenek... ez jó volt. de ez klinika, oktatási intézmény... sok és súlyos beteggel... szóval a doki megcsinálta a vizsgálatot és legközelebb délutáni viziten láttam...
Köszönöm.Arra gondoltam,hogy a beteghez,mivel eléggé fél ,elképzelhető,hogy gyomortükrözésre lenne szüksége.Már volt neki ,ki is bírta,de a másodiknál már leugrott az asztalról,panaszai meg vannak ismét
I-es bel klinikán vannak. Nagy Ferenchez nem volt szerencsém, Molnár Tamás mindig rohant... türelmes, de sosem ér rá... már ha ez így nem ellentmondás :D
hozzá jártam anno, de 3 éve nem hallattam magamról. nagyon kellene az e-mail címe... szóval ha valaki erre jár, és tudja, legyen szíves nekem elküldeni :)