Egy vak férfi masszőr sokkal jobban kitapintja az ízületeket, izmokat, mert csak a kezével, ujjaival tud "látni". Ez előnye. Talán "tapintatos" is, ha a hölgyeknél nem téved el a keze. Mivel nem látja, hogy helyes-e az illető, de érzi ha ráncos.
Tapasztalatom nincs, de az az elképzelésem, hogy se előnyét, se hátrányát nem látom annak, ha a masszőr vak. Fontosabb lenne nekem, hogy ismerje tökéletesen a test anatomiáját, tudja, hogy hol mit miért csinál, azaz végezze tökéletesen a munkáját. Fontos az érintés meg a szeretet, persze, de általában nem az a legfőbb szempontjuk a masszíroztatni vágyóknak.
Néztem a Ferenciek terét és környékét, millió masszázs szalon és stúdió van.
Kívánom, hogy találd meg a számításod, sok sikert!
Régebben jártam masszázsra, ahol több masszőr is volt. Sokan a vak masszőrt választották. Én is szívesen mentem hozzá, mert nagyon jól masszírozott. Előny lehet az, hogy nem látja kit masszíroz. Hátrányt nem tudok.
Arra lennék kíváncsi, hogy tapasztalataitok avagy csak véleményetek szerint mik egy vak masszőr előnyei és mik a hátrányai, tehát miért mentek vagy mennétek inkább vak masszőrhöz, esetleg, ha nem mentek vagy mennétek, akkor miért nem?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.