Vajon miért fáj a vállam, amikor levegőt veszek? (tudásbázis)
8. Norelia (válaszként erre: 7. - Shaikan)
2010. jún. 18. 10:51
Ez esetben szerintem csak egy izom az ami begörcsölt ^^"
7. Shaikan (válaszként erre: 6. - Norelia)
2010. jún. 18. 10:46
Ohh.. nem a lában fáj, hanem a vállam, a nyakamtól egészen a vállízületig. A ptx, vagyis pneumothorax, (azaz magyarul légmell) a tüdőn keletkezett lyuk, amitől a levegő a mellkasüregbe jut, és a tüdő ettől összeesik. Csak azért hoztam szóba, mert esetleg erre is utalhat a fájdalom, de én is kizártam a lehetséges okok közül. Akkor már hívtam volna a mentőket... Köszönöm a tanácsot, a tisztítókúrát illetően.
6. Norelia (válaszként erre: 5. - Shaikan)
2010. jún. 18. 10:40
O.O Hűha, nem nagyon tudom mi a PTX el tudod magyarázni nekem?
Hát hogy felvarrták a tüdődet, az érdekes. Erre nem tudok mit mondani szerintem nem ettől van a dolog.
Az hogy a lábadban nyomásra érzékeny. Hát mindenképpen a dokit tudnám javasolni, azonban lehetséges, hogy valamiből kevés van a szervezetedbe. Lehet azért fáj a lábad, mert valamilyen apró kis ér elzáródott vagy nem tudom.
Próbálj ki egy tisztító kúrát két hétig naponta kétszer igyál zöld teát. Ez elvileg minden félére jó, de javasolhatom a ginzeng teát is naponta egy pohárral Bioboltban lehet kapni. ^^
5. Shaikan (válaszként erre: 4. - Norelia)
2010. jún. 18. 10:34
Köszönöm. Ja, nem mondtam, hogy már mindkét oldalon volt 2-2 PTXem, de most a mellkasom egyáltalán nem fáj, és amúgy is felvarrták a tüdőimet.
4. Norelia (válaszként erre: 2. - Shaikan)
2010. jún. 18. 10:32
Ez esetben fordulj dokihoz, de utána nézek egy kicsit. ^^
3. Norelia
2010. jún. 18. 10:31
Hát lehetséges hogy elaludtad, vagy esetleg megroppant. Nekem is volt már ilyen de magától rendbe jött. De lehet csak rosszul mozdultál. Levegővételnél mivel mozdul egy kicsit a váll is talán az is lehet hogy kiment, de szerintem menny dokihoz ezzel. Lehet nem tud sok mindet mondani, de talán van valami tanácsa erre.
2. Shaikan
2010. jún. 18. 10:29
Két nappal ezelőtt kezdődött, hogy a bal vállamban feszítő fájdalom lépett fel, amikor levegőt vettem. Nem erős, de zavaró. Sem a mozgásban, sem másban nem gátol, viszont nyomásérzékeny...Szerintetek mitől van?
1. Shaikan
2010. jún. 18. 10:28
Vajon miért fáj a vállam, amikor levegőt veszek?
További ajánlott fórumok:
- Elkezdtétek már gyűjteni a hidegebb estékre befőttes üvegekbe a meleg levegőt?
- SOS! 8 hónapos kisfiam rosszul van, bedugult az orra, nem kap levegőt, nem tud aludni, hiába szívom le neki. Most mit csináljak vele?
- Aranyhörcsögöm gyorsan veszi a levegőt lassan mozog a szemét is alig nyitja ki nem eszik.Mi baja lehet? Orvost tudtok ajánlani aki ért hozzá
- Vajon elég-e, ha a kisbabának utazóágyat veszek otthonra? Mennyire egészséges a gerincének?
- Reggelre erős szúró érzés a jobb mellkason . Mitől lehet ez? Ha nem veszek levegőt és megmozdulok akkor is beleszúr.
- Mitől nyilalhat a fájdalom a bal vesém tájékán hogyha mozgok vagy ásítok vagy mély levegőt veszek?