Üzemanyag térítés munkábajáráshoz? (beszélgetés)
A költségtérítést a "munkahely és a lakóhely, ill. tartózkodási hely" közötti távolságra adják...
Mindenképpen szólni kell, sokba kerül az neked, ha kiderül a turpisság. Márpedig az ilyesmi előbb-utóbb kiderül.
Nem csalás csak magaddal cseszel ki. Ne adj isten munkába menet ér baleset?
“Üzemi, illetve munkahelyi balesetnek minősül ha a sérültet a foglalkozása körében végzett munka közben, vagy azzal összefüggésben éri baleset; ha a baleset munkába menet vagy onnan hazamenet közben történik. Munkabalesetnek minősül az is, ha a baleset közcélú munka végzése során, bizonyos társadalombiztosítási ellátások igénybevétele során, tanulók munkahelyi gyakorlata során, vagy közérdekű önkéntes munka során történik a baleset.”
Erre figyelj oda! Táppénz és biztosítás is ugrik. Szerintem. De nézz utána.
4 éve vagyok egy cégnél, ahol a lakástólna munkahelyig lévő 95 kilometert a cég 33 forintal támogatta, most azonban a parommal összeköltöztem, nagyjából 10 kilometerre a munkahelyemtől egy albérletbe.
A lakcímkártyámon viszont még az eredeti cím van megjelölve?
Ti szólnátok bent erről a valtozasrol? Ez egy nagy csalásnak számítana?
További ajánlott fórumok:
- Úgy látom még nem elég drága az üzemanyag... Az emberek nem...
- Ki hol tankolja az autóját és milyen üzemanyagot tankol?
- Bioetanol üzemanyag. Tapasztalatok?
- Elfogadnál akkor is egy állást ha a munkábajárás költségét saját magadnak kellene állnod?
- Mennyibe kerül az üzemanyag egy 20 km-es úttal?
- Mennyibe kerül Szombathely-Bp. út autóval a mostani üzemanyagárakkal kb.? Köszi