Utazási csekket ki igényelhet? (tudásbázis)
TÁJÉKOZTATÓ A MAGYAR NEMZETI ÜDÜLÉSI ALAPÍTVÁNY 2010. ÉVI PÁLYÁZATAIRÓL
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány célja a munkavállalók, szövetkezeti tagok, valamint családtagjaik, a nyugdíjasok és más önálló jövedelemmel nem rendelkezők szociális célú kedvezményes üdültetésének elősegítése. Az alapítvány évről évre egyre nagyobb forrást biztosít saját gazdálkodásának eredményéből a szociálisan hátrányos helyzetben élők üdülési támogatására. 2010 évben 3,2 milliárd Ft üdülési csekk támogatáshoz juthatnak pályázati úton az alacsony jövedelmű nyugdíjasok, fogyatékossággal élők, legalább két gyermeket nevelő munkavállalók és a szakiskolai tanulók.
Az alapítvány Kuratóriuma 2010. február 1-én hozott határozatával módosította a 2009. december 1-én meghirdetett pályázatainak (kivéve a "Vakációs program" pályázat) benyújtási határidejét.
A pályázatok benyújtási határideje:
a pályázati keret kimerüléséig folyamatosan (de nem később mint 2010. szeptember 15-ig)
Az elbírálás határideje:
A csoportosan (minimum 20 fő) és az egyénileg beérkezett pályázatok esetén az elbírálás folyamatos. A sikeres pályázatot benyújtók számára az MNÜA a keretösszeg kimerüléséig tud támogatást biztosítani.
A pályázatok szövege, valamint a Pályázati Adatlapok az alábbiakban:
EZÜST NYÁR - nyugdíjasok részére Pályázati kiírás
+ Pályázati Adatlap 2010
ESÉLY A PIHENÉSRE - fogyatékossággal élő személyek részére Pályázati kiírás
+ Pályázati Adatlap 2010
SZOLIDARITÁS - több gyermeket nevelő munkavállalók részére Pályázati kiírás
+ Pályázati Adatlap 2010
HASZNOS TANÁCSOK pályázati adatlap kitöltésével kapcsolatosan >>
Ki az aki igényelhet utazási csekket?
Én nekem lejárt a munkanélkülim 3hónapja és önkormányzat ad segélyt.
További ajánlott fórumok:
- Ki igényelhet szociális segélyt?
- Van olyan utazási iroda, aki külföldi úthoz elfogad belföldi üdülési csekket?
- Ki igényelhet üdülési csekket és mi kell hozzá?
- Ki tudja hogy az idei évre kik igényelhetnek üdülési csekket, vagy ha tudtok egy elérhetőséget, ahol biztosan megtalálom?
- Rokkantnyugdíjas igényelhet üdülési csekket?
- Hogyan és hol tudok utazási csekket vásárolni (ajándék lenne)?