Úristen - Uptown Girl csak nekem hasonlítanak? (beszélgetés)
9. 6a526586cf
2023. dec. 1. 15:18
Ezzel a zenével ki lehet kergetni a világból.
8. Violet18
2022. nov. 21. 22:47
Sztem nem hasonlít. Az úristen egy sima rockandroll dal, amihez Robi hozzáadta egy régi dalának refrénjét, kicsit átdolgozva, ami úgy egyáltalán nem volt rokis 😅🥰
7. Mimóza07
2022. nov. 21. 18:01
Nekem abszolute nem hasonlít. Ha egyszerre megy a kettő, akkor se. :) Lehet lopkodnak innen-onnan dallamokat, de szerintem ez nem innen van. Egyébként semmi köze a dalnak Szikorához. Ez Valmar produkció. Valkusz Milan írja a zenéket. Én mondjuk ezt a zenejüket pont nem szeretem. Meg amikor először meghallottam Marics Petit beszélni. Mondom, Úristen, mi ez a hang! Mint egy olajozatlan féktárcsa :D De aztan tökre meglehet szokni, ha többször hallod, sőt tovább megyek, hianyt is okoz. A hiánya. Na, ezt jól megaszontam. :) Felüdítő jelenség ez a két srác. Árad belőlük az optimizmus, meg hogy élvezik az életet. Jó nézni őket. Meg hallgatni is. Jó ez a stílus. Olyan kis könnyed, kellemes. Bee Gees, Csikidam, Fenyő meg Hungária minden van ebben, ami visszahozza a 70-80-as évek sokszínűségét. Kavalkádját.
6. Százas Evelin (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 21. 17:53
A clipek feelingje az tényleg ugyanolyan.
Igen, a Mirigyeknek van pár átdolgozása, amelyik jobb, mint az eredeti, akkor mostmár az Úristen-t is bezsákolták. :-) Én még nem láttam.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Százas Evelin)
2022. nov. 21. 17:29
Az Úristen végén még egy pillanatra az autószerelő műhely felirat is megjelenik.
Ma láttam a Hónaljmirigyék paródiáját, szenzációs. Jobb, mint az eredeti.
4. Százas Evelin (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 21. 16:45
Nekem is az volt az első benyomásom Szikora daláról, hogy valamire hasonlít. De konkrétan semmire, csak olyan mintha az eddigi összes csikidamnak az egyvelege lenne. :-)
3. libikóka
2022. nov. 21. 15:11
Nekem nem .
2. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 21. 13:41
2022. nov. 21. 13:37
További ajánlott fórumok:
- Kire hasonlítasz? :-D
- Mihez hasonlítanád a szülési fájdalmat/makat?
- Netes oldal, ami a fényképedet bemásolva kiadja, hogy kire hasonlítasz! Tudtok segíteni, hogyan találom meg? Köszi!
- Te hasonlitasz valamelyik ismert emberre?
- Mennyire hasonlítanak a gyerekek a szüleikre?
- Valaki tudna nekem olyan könyveket mondani, amik hasonlítanak Tisza Kata könyveihez?