Az én kedvencem Krisztina! Az elején taszított, mert, elég furcsa fejszerkezete van szegénynek, de aztán rájöttem, hogy ő a legjobb fej a sorozatban. Azért szeretem, mert én is ilyen maximalista vagyok a szakmámban. Nem tudom elviselni, hogyha nem én vagyok az ász. Persze ezért nem veszek össze senkivel, de annál inkább hajtok, hogy én legyek a jobb. Aztán itt van Izi. Őt azért szeretem, mert egyszerű, nem túlkomplikált személyiség. Olyan, mint bárki más az életben.
Dr. Baly... hát ő amolyan nagyon szigorú vagyok, de mindig segítek típus!
Kelly: Őt azért szeretem, mert nem egy fogpiszkáló és szerintem az egyik legszebb nő a sorozatban, persze csak Edison Montgomery után(de ő pálcika).
Hát sajna én sem bírtam megnézni már tegnap.Nem értem, mért rakták ilyen későre.Azért nem zavar csak annyira a dolog,mert már láttam.Csak eredeti hanggal-felirattal.Nekem így jobban bejött.Az 5. évadot már kerestem én is,de még nem találtam meg a neten. Pedig már nagyon érdekelne!
Én végig néztem a vészhelyzetet idáig. Mostmár valahogy nem érdekel. Nyáron néztem a grace klinikát. Tetszik. De inkább letöltöm mert a reklámok nagyon zavarnak. Egy barátom már az ötödik évad harmadik részét is látta. Azt monta hogy nagyon jó. Mindenki happy benne.