Új autó nélkülem (beszélgetés)
Közös kasszán vagytok, vagy külön?
Ha külön, akkor az ő dolga.
Ha közös, akkor azért lenne egy pár kérdésem. Saját magamhoz is, hogy milyen a bizalom kettőnk között.
Azt hiszem, ez azért nem történhetne meg, mert én boldog vagyok, ha örül!
És igyekszem támogatni mindenben!
És szívesem nézek meg százat is vele!!! :)
Nálunk úgy volt, hogy nélkülem vette meg. Tudtam, hogy akar új autót, azt is, hogy kb. milyent. De nem velem nézte, egyedül intézte stb.
Hogy mit csináltam? Beültem mellé.🤷♀️
Èn fèrjem is nèlkülem vett autót.
Nem fizettem bele egy petákot sem,nincs jogsim ès amúgy sem èrdekelnek az autók.
Semmit. Többször előfordult már, 25+ év, kb külön kassza.
Én nem értek az autókhoz, mondjuk ő sem, de mégis férfi.
A legutóbb az én autómon volt morcizás, olyat kaptam amit szerettem volna, és hamar igaza lett, tényleg csak egy drága szemétdomb volt. A következő autóm olyan lett amilyet ő választott, műszakilag príma, de lomha, se nem szép, se nem luxi, igaz őrült drága sem volt.
A párod...
A férjed? Az élettársad vagy mi? Mióta vagytok együtt?
Közös kassza? Vagy a saját pénzéből vette?
Én biztos meglepődnék, ha a fiam nem vehetné meg az autót egyedül, mármint, ha picsogna a párja. Nem házasok, nem közös a kassza, nem vezet...
A férjem az egy más eset. Mindig tudok mindenről, amit tervez és vesz. De mi már 38 éve együtt vagyunk, közös a kassza, stb.
Ez nálunk nem fordulhat elő,,nem mintha annyira érdekelne,,de együtt megyünk nézni,vagy nézegetjük a katalógusokat.Nagy költségvetésnél ez alap.
Viszont ha beszéltünk róla ,,és nem költ rá (sokkal) többet mint a terv,akkor nem csinálnék semmit.
Ott van,,,és hisztire sem tűnik már el.Gondolom.
Párom beállított egy új autóval amit nem velem nézett meg, és nem is tudtam róla, hogy ilyet néz...
Ti mit csinálnátok?
További ajánlott fórumok:
- 5 hónapra elmegy külföldre ... nélkülem... de már nem is bízok benne!
- Normális dolog az, ha azon sértődök be, hogy a pasim nélkülem megy shoppingolni Budapestre?
- Mit válaszolnál, ha a férjed az kérdezné tőled: "Tudnál nélkülem élni?"
- Attól félek, hogy méhnyakrákom van. Mi lesz a kislányommal nélkülem?
- Mennyire normális, ha a párom párszor nélkülem megy el kirándulni 5-7 napra?
- A férjem nélkülem utazott volna el a jövő hétvégén, de...