Tulajdonodban van az öröklét víze. Mit csinálnál vele? (beszélgetés)
Kiönteném a földre,ha egy rossz ember inná meg az katasztrófa lenne,ha egy jó azzal kiszúrás lenne.
Úgy jó az élet ahogy van,egyszer mindenkinél lezárul.
Meginnánk,feltéve,ha ebben az állapotunkban maradnánk örök élők!
Akar örök életü lenni a franc,öregen,ráncosan,betegen...
Erdekes a kerdes. Hirtelen arra gondoltam, hogz odaadnam valakinek, vagz valaminek, ami ha orokke letezne, akkor lenne esely egy boldog jovore, vagy hasonlo. De igy belegondolva, nincsen olyan eloleny szerintem. Ezt, hogy csak en letezzek orokke, ugy erzem, nem lennek ra felkeszulve, nem vagyok erre eleg bolcs. Es szerintem senki nem az.
Szeretnek azonban minel tovabb elni, de talan elobb-utobb eljon az ,amikor mar eleg volt.
Allitolag az agyunk csak egy nagyon kicsi %-at hasznaljuk ki 70-80 ev soran. Ebbol az is kovetkezhet, hogy "orok" eletre vagyunk teremtve, de legalabbis egy sokkal hoszabb eletre. Nem tudom. Talan egy tokeletes vilagban, jo emberek kozott jo lenne orokke elni.
Gargarizálj hurkazsírral! :))
(De van még ennél is jobb)
Ma nem, de egyhete nagyon beszívtam:) Egész éjjel a fajanszot ölelgettem,elengedni sem mertem, mert úgy szédültem. A barátnőm sem kímélt, de van humora:)
A fórumkérdés maga is a képzelet játéka nem?
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnál MOST legszívesebben?
- Mit csinálnál legszivesebben most?:))
- Fejtsd ki, mit csinálnál ma másképpen, mint korábban!
- Mit csinálnál most szíved szerint?(ebben a pillanatban)
- Mi az amit bármikor szívesen csinálnál?
- Mit csinálnál, ha férjhez megy a barátnőd, akiben mostanában többször csalódtál és kijelenti, hogy pénzt kér nászajándékba?