Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló? (beszélgetés)
ez így van!nekem volt hoyg a cicin aludt el...és annyit kapott ahányszor csak kérte!
sok anyuka megijed és önhatalmúlag rááll erre a beprogramozott adjunk csa 3 óránként enni a gyereknek mert az úgy jó lesz!
fenéket....
amikor igényli akkor igen is rá kell cuppantani!főleg azért mert nem biztos hogy éhes...szomjas is a kicsi!
jaj, de drága!!
Az én fiamra is azt mondta anyukám, hogy fehérlófia :))
Az én kisfiam is 4 kilóval született, anyatejes volt, és bár 4 hósan "csak" 7660 gramm volt, de 68 cm!!! Az unokaöcsém 4 hónappal fiatalabb, de két hónapja utolérte a fiamat, és azonos volt a születési súlyuk. Én emiatt nem aggódnék! Annyira egyedi a növekedési üteme a babáknak, ha a dokid azt mondta, hogy minden rendben vele, bízz benne!!!
Az én fiam gyarapodása fél éves korban lassult le jelentősen. Azóta kb. 10-30 dekákat hízik havonta, és hosszra is sokkal lassabban nő. Ne aggódj, nem lesz 16 kilós egyévesed :))
Köszi mindekinek! Csak olyan durva, a lányomnhoz képest, aki pedig tápszert is kapott, mert nem volt elég tejem, ráadásul aki ránéz, mindenki azt mondja: de cuki, mennyi idős? 6-7 hónapos?! Nem, még csak 4... Jaj, mekkora! Általában ezek a reakciók, ha valaki ránéz és bevallom, ezért kezdtem kicsit aggódni. Doki annyit mondott, dupla mennyiségű D vitamin és kész. Ő nem lát semmit gondot vele. De így, hogy írtatok számokat, kezdek kicsit megnyugodni.
Csak mindenki "lebácsizza" és utálom. :( Mi néha azon poénkodunk itthon, hogy ő Fehérlófia, csak ettől függetlenül bizony néha megijedek, ha ránézek, neki még "nem kellene ekkorának lennie". :)
Szia.Ne agódj ha a doki azt mondja minden rendben van..Az én kis fiam most hét hónapos és 12 kg és hetven négy cm.Enni tápszert kap de csak 150ml eszik naponta kétszer a többi három étkezés főzelék.
A kicsi 4kg 30-al született.
nézem a kiskönyvet...a 3 hónapos vizsg.volt a fiam 8300g,66 cm feje 41-43cm
6 hónaposan volt9400g 74cm 44-44cm a fej...
4550g-mal született tehát tök norm.most 16 hónapos lesz és 12.5kg 90cm....magas...nem buci-arányos.
elvileg egy baba egyéves korára háromszorozza a súlyát,nézd meg van egy táblázat a baba fejlődéséről a könyvben.
ha nem szólnak akkor mindek ok!!
örülj neki jól fejlődik!
Ne izgulj! Nincs ezzel semmi gond! Főleg ha a doki is ezt mondja!
Az én kisfiam is mindig kis vasgyúró volt. Az első 6 hónapban átlag havi 1 kilót hízott. Ő 4 hónaposan 7600 g és 66 cm volt. (3080 g-mal és 49 cm-rel született)
Utána a 7. hónaptól már csak átlag fél kilót hízott havonta 9 hónapos koráig, utána pedig egyre kevesebbet.
Ha többet fog mozogni, majd nála is le fog lassulni ez a folyamat. Ja, és az én fiam is kizárólag anyatejet kapott 6 hónapos koráig.
Szia!!
Mennyivel szültél??Nekünk a lányom 3350grmal születtet és az első hónapban több mint 1kg szedett fel!Anyatejesen!Ha tápláló a tejed és nincs semmi baja a babának akkor nem tudol mit csinálni hogy ennyi kg!!Hányszor eszik egy nap?
További ajánlott fórumok:
- Volt már valakinél hasonló?
- Kiugrott a kutyám szeme..Volt már valakinél hasonló probléma a kutyusával?
- 12 hetes vagyok és folyamatosan fája fejem. Minden leletem jó, orvosilag nincs bajom. Valakinél volt hasonló, folyamatos fejfájás?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- Vetélés után 6 hónap eltelt és nem jön össze, valakinél hasonló?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?