Tudtok olyan színtelen körömlakkot, ami nem pattog le 2 nap alatt? Saját körömre, nem műkörömre kellene. (tudásbázis)
Én Avonozok, de tényleg nagyon csalós a katalógus, többször küldtem már vissza, mert alig hasonlított a katalógusban lévő színre.
Viszont a minősége szerintem jó.
Van itthon Avonos. Én nem szeretem.
A katalógusban olyan szép szine volt, de idehaza, felkenve, olyan vizes volt, szinte alig takart...
Viszont van egy régebbi, átlátszó, az több napig is fent marad, házimunka mellett is.
az avonos körömlakkokat ismeri valaki?
Érdemes venni?
Múltkor egy kis butikban vettem Moyra nevű lakkot, nagyon jó, bár mosogatásnál lejön:((
Háziasszonyok ne használják, rá kéne írni:DDD
A Rosmannban is vettem egyet ez van ráírva: Essence colour & go
Ez már a felkenésnél is pocsék:((
Mind a kettő 350,- ft volt!
elhiszem amit mondasz, de az enyémen akkor is fent marad...nem tudom miért((((((
pedig hajléktalanozok, vegyszerekkel is bánok, és nem mindig húzok kesztyűt((( /erre azért nem vagyok büszke/
ezzel csak azt akartam szemléltetni, hogy nem egy plázamaca vagyok mosogatógéppel, bejárónővel, aki magával van elfoglalva egésznap, és így jól bírja a cicoma))
nem fogunk :) majd beszámolok a tapasztalatokról pár hét múlva :)
De ez a 4 hét ez baromi hihetetlen számomra. Nem mondom, hogy nem igaz, csak még a műkörmön is megkopik ennyi idő alatt a lakk.
várom, nektek, hogy válik be...de komolyan... ha valaki, hát én nagyon "fikázós" vagyok, ha termékekről van szó, de ez jónak tűnik...
azért ne verjetek meg lapáttal, ha valakinek nem jó))
Nincs mit, egy próbát megér, nemtúl drága, van ahol van kis füzet leírás a termékeikről, hogy mi mire jó, érdemes beleolvasni. Arra vigyázz csak szép átlátszó, mint a víz, szinű legyen a lakk! Híg, és nagyon gyorsan szárad, ez is előnye!
Ha kipróbáltad megírhatnád, neked hogy vált be!
resist&shine titanium a neve...csak felhívtam, mert felmérgelt a dolog(((
2200 ft-ért veszi
Igen a Rossmanban lehet csak kapni 2-300ft.
A fehérítőt és ezt a gyémántporost néha egyszerre kenem. Tuti jó!!!
Köszi :)
Mondjuk én sztem nem lakkozok még 5-ször sem havonta (mármint vendéget), de az info jól jöhet.
További ajánlott fórumok:
- Manikűr, köröm, körömlakk kinek milyen a körme?Beszéljük ki!
- Hány körömlakkotok van és mennyi számít soknak?
- Van rajtad most körömlakk? Ha igen, milyen színű?
- Mosogatásálló körömlakkot keresek, tudnátok ajánlani?
- Színtelen körömlakk, férfiként
- Gombás lábkörömre a Nailner a jobb vagy a gombaölős körömlakk?