Tudtok ajánlani Budapesten belül kedves és ügyes szájsebész dokit? (tudásbázis)
4. Mayauel
2021. júl. 7. 13:32
Dr. Tari Dánielt ajánlom! Egy ismerősöm ajánlotta, profi szájsebész, nem utolsó sorban nyomon követi a műtét után az állapotodat! 5csillagos!!!
(Mondjuk a bemutatkozása nem extra, de véleményeket is lehet róla találni, amit én is csak megerősíteni tudok!):
3. Tomi9046
2020. jan. 15. 23:16
Na most időpontot kértem végülis egy dokinőhöz, aki hétfőn tud fogadni majd. Bérzcy Kinga a Dentop fogászat dokija Feneketlen-tó mellett rendel.
2. sanyinak (válaszként erre: 1. - Tomi9046)
2020. jan. 14. 19:24
Méhes Pál
Nekem ő vállalt el két olyan húzást, amit más nem volt hajlandó és fájdalommentesen megoldotta.
1. Tomi9046
2020. jan. 14. 15:46
Alsó bölcsességfogam megérett a kihúzásra úgy érzem... :D oldalt nyomja az ínyem egy ideje, szóval valószínű nem jó irányba tör előre.
További ajánlott fórumok:
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Kineziológust tudtok ajánlani Budapesten?
- Tudtok ajánlani Budapesten olyan nőgyógyászt, aki foglalkozik az implanon behelyezésével?
- Dr. Herczeg Szabolcs szülész-nőgyógyász orvosról tudtok valamit? Budapesten a Róbert Magánkórházban dolgozik
- Ajánljatok jó, kedves és (viszonylag) olcsó FOGORVOST Budapesten (esetleg Miskolcon vagy Győrben), légyszi!
- Magán szájsebészetet, jó orvossal tudnátok ajánlani Budapesten?