Tudnátok nekem kevésbé felkapott, de mégis jó fogamzásgátló tablettát mondani? (tudásbázis)
Egyébként az én menstruációm nagyon fájdalmas volt mindig is, mióta az injekción vagyok, nem fáj a derekam és a hasam!
Már ezért is megérte. :)
igen, mint írtam, tudom és sajnálom
ennek ellenére a kedves beteg is szorgalmazhatná a trombózishajlam-vizsgálatot, hiszen ő viszi vásárra a bőrét, nem a doki
Tablettát nem tudok, nekünk pont az a baj, hogy akármennyire szeretnénk nem marad meg.
Most újraindítás jelleggel Depo Provera injekcióra álltunk rá, az a hormonokat elaltatja amíg a szervezetben van (3-hónap a hatóideje).
Mellékhatás nálam nem jelentkezett.
Úgy emlékszem 1400 az injekció ára.
Mi most egy évig ezt használjuk, aztán reményeink szerint beindul magától a sárgatest termelés. :)
Hát engem konkrétan megkérdezett az orvos, hogy mit szeretnék szedni... Voltam vagy 20 éves, akkor írattam először.
Sajnos az, hogy - tisztelet a kivételnek - mit kellene tenniük az orvosoknak, és mit tesznek, köszönőviszonyban nem áll egymással.
Anno, volt, hogy bögrét, tollat kaptam hozzá, meg kis puha gyógyszertartó tokot, meg csipogót, amit első nap beállítottam két gombnyomással, és onnantól kezdve minden nap ugyanabban az időben csipogott.:))) Meg kaptam plüssállatkát is.
Nagyon szerettem.
nekem 4 különböző orvos 2 külön városban hasraütésre írt fel bogyót.
amúgy fórumindítónak: Belara-t szedek ez kb 7 ezer havonta és nekem gyó
nagyon görcsölős vagyok plusz eredetileg a bőröm miatt kezdtem szedni, elég régóta ez van, nincs vele gond.
a trombózisvizsgálatot Te is megcsináltathatod, a saját magad érdekében
nagyon nagy baj lehet belőle, ha van rá hajlamod s szeded a bogyót
Szerintem már nem felkapott..18 voltam mikor azt írattam ki, 15 éve..azóta már biztos vannak felkapottabbak. De tényleg jó gyógyszer volt. Meg csomószor volt hozzá ajándék...:D
Akkoriban még 3-4ezer körül volt az ára..:)))) De az akkor drágának számított.:))
normális esetben vérvételt is csináltat
főleg a trombózishajlam kivizsgálására
inkább ilyen orvost keress, ne pedig olcsó fogamzásgátlót
Amúgy meg mi a biztosíték, hogy az olcsóbbikat nem ugyanúgy reklámból adja?
Ugyan..
Megvizsgál, és??
Azt írja fel, amit az orvoslátogatók 'visznek'!! Reklám az egész!
Igen.
Amit én szedek, 3 hónapra 14 ezer ft! Ezt a doki ajánlotta, mert szuper. Neki lehet, nekem nem.
Azért csak van ennél olcsóbb, de ugyanilyen jó!
Most kapásból tudnék a környezetemből min. 10 embert felsorolni, aki ugyanazt szedi, mint én!
Ne mondja senki, hogy ennyire 'hasonlítunk'!
Vannak ugye a felkapott gyógyszerek, amit ha kell, ha nem felírnak az orvosok.. Mert ugye azt kell 'nyomni'
Na, én nem ilyet szeretnék! ;-) Esedékes lesz a váltás, de hátha én is ötletelhetnék a dokinak! :-P
Mi az, hogy kevésbé felkapott?
Amúgy meg nem az orvos feladata lenne vizsgálat után (!!) gyógyszert ajánlani?
További ajánlott fórumok:
- Tudtok mondani olyan fogamzásgátló tablettát ami nem 8 ezer forintba kerül és nem hizok tőle?
- Ki milyen fogamzásgátló tablettát szed, ami jó is?
- Hány éves korban kezdtél fogamzásgátló tablettát szedni?
- Lindynette fogamzásgátló tablettát elkezdjem-e szedni, vagy ne? Meghízok-e vagy ez már a múlté, a hízás a tablettától?
- Elfelejtettem bevenni 4 napi fogamzásgátló tablettát...
- Lett valakinek valami betegsége fogamzásgátló tablettától?