Tudnátok jó (homeopátiás) gyerekorvost ajánlani? Aki elsősorban orvos, de természetes gyógymódokat is alkalmaz. (Budán) (tudásbázis)
8. Anname
2010. nov. 12. 10:41
Mi a XXI-ben lakunk,de tudtommal nem tul jo az ottani homeos gyerekorvos. :(
7. homern
2010. nov. 11. 13:10
Melyik kerületben keresel?A mi gyermekorvosunk is foglalkozik homeopátiával,18. kerület.
6. Anname
2010. nov. 11. 12:14
Amugy olyan jo,hogy osszevontak ezzel a halott topiccal a kerdesemet.Ennek igy mi ertelme?
Magika koszonom.Majd irok privit ha nem gond.
5. Mágika75
2010. nov. 10. 12:25
Dr. Morvay Judit
A XIX. kerületben van rendelője.
4. Anname
2010. nov. 10. 11:45
Marmint homeopatias gyerekorvost..ciki! :)
3. Anname
2010. nov. 10. 11:44
Tudtok ajanlani Budapesten megbizhato homeopatis gyerekorvost?
2. direne
2009. febr. 15. 13:07
Szia!
Kérdés, olyan kéne-e, akit házi gyerekorvosnak választanátok, vagy megteszi olyan is, akihez bejelentkeztek és a házi gyerekorvosotok mellett konzultálsz Vele, beállít egy alkati szert, stb., stb.
Mikor ott éltünk, nekem is hasonló gondom volt...én nem találtam olyan homeopátiás orvost, akit megfogadhattunk volna gyerekorvosunknak is...aztán azóta már elköltöztünk.
Amit tudok, nagyon dícsérik Dr. Halász Gabriellát, és a 3.kerületi Dr. Sík Ildikót, de Nála annyian vannak, hogy állítólag hónapokkal előtte be kell jelentkezni.
Sok sikert, üdv: Kati
1. újmami
2008. okt. 19. 12:36
Tudnátok jó (homeopátiás) gyerekorvost ajánlani? Aki elsősorban orvos, de természetes gyógymódokat is alkalmaz. (Budán)
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Beszélgessünk a természetes gyógymódokról
- Pajzsmirigy alulműködést lehet természetes gyógymódokkal helyrebillenteni?
- Válsztanátok olyan gyerekorvost, aki először homeopátiás szerekkel próbál meg segíteni?Ellene-mellette?
- Bármely kórok, természetes gyógymódok!
- Megfázás, influenza természetes gyógymódokkal, esetleg homeopátiával