Tudja valaki hogyan lehet visszaállítani a kizárt felhasználókat iwiwnél? (tudásbázis)
:D
oké
jááááááá, de ügyes.
már meg is csináltam, illetve töröltem a kizárást.
köszönöm szépen a segítséget.
Oké
a beállításoknál megtaláltam,de itt vissza is tudom engedni?
mert az üzenetek oldalon nem tudom.
Kizárt felhasználók
Kizárhatod azokat, akik kéretlen levelekkel bombáznak. Többé nem fogsz tőlük üzenetet kapni és ők úgy látják, hogy olvasatlanul törölted az üzenetüket.
Kizárhatod azokat, akik hírfolyam elemeire nem vagy kíváncsi.
Jobb felül van egyébként a beállítás, és bal oldalt ez
> látszik:
>
>
> * Beállítások
> * Hírek rólam
> * Engedélyezett alkalmazások
> * Kizárt felhasználók
> * Letiltott alkalmazások
> * Blokkolt hírfolyam elemek
>
>
>
> Majd az üzeneteknél, egyenként is, meg kilistázva is, hogy
> feladó kizárása, ccsak ott le kell görgetni a bejövő üzeneteknél, ahol alul van, hogy üzenet törlése, vagy feladó kizárása...
Iwiw-hez értők segítségét várnám.
Üzenetek oldalon a bal menűsoron volt régebben olyan hogy kizárt felhasználók. Ha ide kattintunk akkor előjön a név, és visszaengedheted akit szándékosan van véletlenül kizártál. Most viszont ez a menüpont nincs.
Férjem az üzenetek törlése helyett véletlenül a kizárásra kattintott, és ezzel, több olyan személyt zárt ki akit nem akart.:D
Tudja valaki hogyan lehetsz ezt visszaállítani.?
További ajánlott fórumok:
- A gonosz felhasználó...ti is találkoztatok ilyenekkel?
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Mi alapján választottad a felhasználónevedet?
- Van alföldi felhasználó közöttünk?
- Mik azok a bevált pózok, technikák ötletek, tippek amiket felhasználva ki lehet elégíteni egy nőt!(akár többszöris)
- Új felhasználónevet/jelszót szeretnék elmenteni egy oldalon, de a megjegyezés ablak nem ugrik fel a jobb sarokban. Hol tudom visszaállítani?