Tudja valaki, hogy Dr. Pajor Attilánál vagy Dr. Lintner Balázsnál mennyi a magánrendelés ára? (tudásbázis kérdés)
"Dr. Pajor Attilánál vagy Dr. Lintner Balázsnál mennyi a magánrendelés ára? "
Bocsi, de én erre reagáltam. Olvasd el még egyszer amit írtam.
Én értelek és nem is okoskodni akartam, csak gondoltam félreértetted a kérdésemet, azért írtad azt, hogy "illik adni". Az itteni sok idiótával ellentétben én nem szoktam lekezelni másokat és okoskodni. Oda is írtam, hogy "gondoltam megspórolok 2 telefonhívást" és "véleményekre is kíváncsi vagyok"...megkérdezzem az asszisztenst, hogy szerinte milyen a doki akinek dolgozik? biztos mérvadó a véleménye...
köze nem volt a kérdésedhez a hozzászólásodnak, és én vagyok az okos...bravo
Tényleg?
...és én itthon a kanapé mellől tudtam, hogy mennyi a tarifája?
Hát ezért hívtam fel a magánrendelőben az asszisztenst és az időpont kérés mellett rákérdeztem mi mennyibe is kerül.
De örülök, hogy te ennyire okos vagy :(
a magánrendelés ára nem "illik" kérdése, hanem ennyit kell fizetni és kész, vagy jó vagy nem. :D a szülés már más kérdés.
Gondoltam megspórolok 2 telefonhívást, meg a véleményekre is kíváncsi vagyok nem utolsó sorban illetve más olyan orvos ajánlását is szívesen fogadom, aki vállal természetes szülést császár után.
Dr. Pajor Attilánál vagy Dr. Lintner Balázsnál mennyi a magánrendelés ára?
Orvost keresek, ők szimpatisak voltak és jókat olvastam róluk. Olyan kiváló orvost keresek Budapesten, aki vállal természetes szülést császár után, ha semmi nem indokolja a császárt.
További ajánlott fórumok:
- Élmény egy magánrendelőben
- Nőgyógyászati rákszűrés eredménye hány nap múlva érkezik? Magánrendelőben?
- Szolnokon Dr. Svéd Attila magánrendelésének árai
- Nem vagyok biztosított. Ha magánrendelésre megyek, annak a költségén felül kell fizetnem?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Fogászati magánrendelésen van beleszólásom a kezelési sorrendbe?