Tud valaki valamilyen tanácsot adni? 24. hétben járó kismama vagyok és a tegnapi leletem cx:2100 volt! (beszélgetés)
Nekem is annyi volt, túlhordtam a Lányomat. :-)
Szóval én is megijedtem, mivel dokim nem volt, a védőnőmet hívtam fel. Sok pihenés (még dolgoztam akkor, de este szigorúan), Magne B6 onnantól kezdve rendszeresen, nekem 2X2 elég volt.
Szerintem nincs gond, mondta volna a doki azért, csak pihenj sokat és ne aggódj. :-)
Szisztok,én most vagyok 17 hetes,tegnapi leletem C:2000,elöszőr én is megijedtem,de a doki azt javasolta pihenjek sokat,minden rendben van,ez azt jelenti ,h.méhszáj kökemény,méhnyak kicsit rövidebb.
NYuszogó,pihenj sokat,Te hány hetes vagy?
Szia!
Nekem a 20.héten 2000,28.héten 2100 volt a méhszáj állapota.3x2 magne b6-ot kell szednem és pihenni kéne,de nem könnyű,nekem ő a 3. babám.
Ez még nem jelenti,hogy hamarabb jön a baba csak jobban oda kell figyelni.
Az orvos annyit írt a papírra h kontroll egy hónap múlva panasz esetén azonnal de rengeteg dolgot olvastam ami miatt nagyon megijedtem!
Aki esetleg hasonló helyzetben volt vagy van,esetleg hallottál erről miket tanácsol??Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Van valamilyen fóbiád, iszonyod, undorod?
- Ikreket szeretnék, lehetőleg valamilyen természetes praktikával. Tud valaki valami jót tanácsot?
- 14 hetes kismama vagyok, a háziorvos Cefzil tablettát írt fel. Van valakinek valamilyen tapasztalata a gyógyszerrel kapcsolatban?
- Igényelhete-e valamilyen támogatást az, akinek január 1. -ével megszünt a munkaviszonya és utána derült ki hogy kismama?