Én a Fehérvár autósiskolát ajánlom!!! Én ismerem a tulajt és én is náluk csin a jogosítványt. Én meg voltam elégedve mindennel. 1hét a kresz és jól elmagyarázzák. Ingyen be lehet ülni gyakorolni számítógépen, Vagy meg lehet venni a cd-t. Az oktatókat meg tudom ajánlani, közülük kiemelném Bartók Balázst és Czvikli Attilát, ők tényleg nagyon jók, de a többiek is tudják a dolgokat. 104ezer a jogsi+10000ezer, de az a vizsga díjak és nem az autóssulinak kell fizetni, hanem a közlekedés felügyeletnek. Ja és 3ezer valamennyi az EÜ. Így meg van 117ből az egész. Mivel én voltam más autóssulinál is tudom, hogy a legtöbb helyen 127ben áll meg. Ha pót óra kell itt 2500forint ha jól tudom. Emelni nem emelnek. Ja és ha viszel valakiket, akkor további kedvezmények is vannak.
Én is inkább női oktatóhoz mennék. Majd most kezdem, aztán annyira nem vagyok "vezetős" típus. De ha más is meg tudja csinálni, nehogy már Én ne tudjam:)?!
Én most jártam a Szfinx-hez, nem volt velük gondom. Egy nő oktatóm volt, Suzuki Sedanon tanultam. Jól kijöttünk egymással. Megnéztem az árakat, kb egyforma mindenhol.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.