Tud valaki ajánlani egy jó nőgyógyászt Gyöngyösön?! (tudásbázis)
szia
végül is én is a Szelvához mentem el...
de csak pozítív dolgot tudok mondani róla,
nekem bejött :)
sziasztok!
Én nála szültem mindkét fiam,nagyon jó doki,lelkiismeretes és nagyon rendes.csak ajánlani tudom én is.
Most a Szelva doktort is mondják,hogy jó.
Lelkiismeretes.
Azt eltekintve, hogy nem ismert fel nálam dolgokat, csak a pénzt várta foly-an, akárhol is találkoztunk (magán vagy a kórház), azt mondom, hogy lehet, hogy valakinek bejön, de nálam leszerepelt.
Több kollégája és szakember azt mta, hogy ezt igazán tudnia kellett volna és kezelnie a helyzetet.
No comment.
Végül is, ha szerencsés vagy, talán jó lehet, de a szakmai hozzáértését ezek után megérted, hogy kissé kétlem....
sziasztok
IGAZ MÁR RÉG JÁRT EZEN A FÓRUMON BÁRKI IS, DE ÉN IS KERESEK ITT GYÖNGYÖSÖN EGY JÓ NŐGYÓGYÁSZT. LÉGYSZI AJÁNLJATOK VALAKIT, MERT HÁLA AZ ÉGNEK NEM NAGYON VOLT RÁ MÉG SZÜKSÉGEM :)
DE IGY 30 FELETT.......:)
KÖSZÖNÖM!
Azt nem tudtam, hogy már nincs ott, de ő hozta rendbe azt, amit a kedves kollégái elcsesztek, vagy nem ismertek fel...
Nyers a modora az biztos, de a legnagyobb koponya volt mind közül.
Hlinka Tibor főorvos!
(Hrabár nekem mindig pénzéhes volt és bunkó a stílusa sok esetben, Szelva meg amolyan motyogós-féle, szinte olyan érzésem volt, mintha szégyenlős lenne, ha kérdeztem valamit szinte alig válaszolt rá...Akik az SZTK-ban rendelnek mindet felejtsd el, főleg a "nagy öregeket".
Sziasztok!
Szelva doktor ultrahangot is csinál? Vagy melyik orvosnak van olyan rendelése, ahol az ultrahangot is megcsinálja?
Szia Kitta!
Megköszönöm ha elküldöd :)
Szia Nadinka!
Én Szelva Istvánhoz járok,és nagyon megvagyok vele elégedve.Ha érdekel a címe és telefonszáma privibe megírom.
További ajánlott fórumok:
- A kistarcsai kh.-ban tud e valaki JÓ nőgyógyászt ajánlani?
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Tudna nekem valaki egy jó nőgyógyászt ajánlani? Nem magánrendelőt!
- Tud valaki ajánlani jó magyar nőgyógyászt Londonban?
- Vas megyében tudna valaki ajánlani nekem egy jó nőgyógyászt?
- Ajánlanátok nagy tudású, lelkiismeretes nőgyógyászt Egerben, vagy Gyöngyösön?