Tud valai olcsó cipőboltot Budapesten? (tudásbázis)
én outletekben szoktam túlnyomó részt vásárolni cipőket.... Na meg olykor Humanic. Ott van oylan részleg ffi is és női is, ahol az utolsó db-okat hatalmas akcióval meg lehet venni. Csak persze lutri, h van-e olyan, ami tetszik, vagy méretben jó-e. Viszont, érdemes nézelődni ott is.
A Deichman sztem se túl jó minőség.... sőt.....
milyen célból keresed?
olcsó húsnak hig a leve... mondják okosak
egészséges lábbelit keresel, vagy jól nézzen ki??
milyen alkalomra.... munkába, otthonra, alkalomra
az olcsó cipő egész biztos kinai, és fájni fog benne a lábad, ha nem most, majd pár év múlva, amikor beutalót kérsz az ortopédiára, jusson eszedbe.
kevés lábbelid legyen, de az jó minőségű
mert a lábad egészségével fizetsz érte hosszú távon.
:)
Vettünk már ott jó minőségű bőr cipőt, nagyon olcsón.
A tulajt nem ismerem, de jó tudni.
Ráadásul ennek egy tisztességes ember a tulajdonosa, úgyhogy nagyon is valószínű, hogy elfogadható a minőség.
Kösz az infót, nem tudtam, hogy ott van ilyen bolt!
Az árak elfogadhatók. Csak a minőség nem.
Bocsi, nem bántásból, de nekem pl. annyira tele van a hócipőm a Deichmann-nal...
Már nem egyszer kellett visszavinnünk nem olcsó cipőket az elfogadhatatlan minnőség miatt.
Nekem sajnos ez a tapasztalatom ennél a cipőáruháznál.
Ami nekem bejött, az a Leonardo, de nem tudom, hol van üzletük.
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja, hogy Budapesten milyen a 18. kerület? Itt az ingatlanok olcsóbbak mint máshol, miért van ez? Köszönöm a válaszokat!
- Ajánljatok jó, kedves és (viszonylag) olcsó FOGORVOST Budapesten (esetleg Miskolcon vagy Győrben), légyszi!
- Hol lehet Budapesten olcsón farmert venni?2-3ezer körül?
- Olcsó fogorvos Budapesten
- Jó cipőboltot ajánlanátok -túl a plázák és kínai boltok kínálatán- Budapesten?
- Tudsz olyan cipőboltot Budapesten, ahol Axa egészségkártyával lehet cipőt venni, nem gyógycipőt?