Tud valai olcsó cipőboltot Budapesten? (tudásbázis kérdés)
én outletekben szoktam túlnyomó részt vásárolni cipőket.... Na meg olykor Humanic. Ott van oylan részleg ffi is és női is, ahol az utolsó db-okat hatalmas akcióval meg lehet venni. Csak persze lutri, h van-e olyan, ami tetszik, vagy méretben jó-e. Viszont, érdemes nézelődni ott is.
A Deichman sztem se túl jó minőség.... sőt.....
milyen célból keresed?
olcsó húsnak hig a leve... mondják okosak
egészséges lábbelit keresel, vagy jól nézzen ki??
milyen alkalomra.... munkába, otthonra, alkalomra
az olcsó cipő egész biztos kinai, és fájni fog benne a lábad, ha nem most, majd pár év múlva, amikor beutalót kérsz az ortopédiára, jusson eszedbe.
kevés lábbelid legyen, de az jó minőségű
mert a lábad egészségével fizetsz érte hosszú távon.
:)
Vettünk már ott jó minőségű bőr cipőt, nagyon olcsón.
A tulajt nem ismerem, de jó tudni.
Ráadásul ennek egy tisztességes ember a tulajdonosa, úgyhogy nagyon is valószínű, hogy elfogadható a minőség.
Kösz az infót, nem tudtam, hogy ott van ilyen bolt!
Az árak elfogadhatók. Csak a minőség nem.
Bocsi, nem bántásból, de nekem pl. annyira tele van a hócipőm a Deichmann-nal...
Már nem egyszer kellett visszavinnünk nem olcsó cipőket az elfogadhatatlan minnőség miatt.
Nekem sajnos ez a tapasztalatom ennél a cipőáruháznál.
Ami nekem bejött, az a Leonardo, de nem tudom, hol van üzletük.
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja, hogy Budapesten milyen a 18. kerület? Itt az ingatlanok olcsóbbak mint máshol, miért van ez? Köszönöm a válaszokat!
- Ajánljatok jó, kedves és (viszonylag) olcsó FOGORVOST Budapesten (esetleg Miskolcon vagy Győrben), légyszi!
- Hol lehet Budapesten olcsón farmert venni?2-3ezer körül?
- Olcsó fogorvos Budapesten
- Jó cipőboltot ajánlanátok -túl a plázák és kínai boltok kínálatán- Budapesten?
- Tudsz olyan cipőboltot Budapesten, ahol Axa egészségkártyával lehet cipőt venni, nem gyógycipőt?