Toszkán csirkeragu recept
A Toszkán csirkeragu hozzávalói:5 egész csirkecomb
25 dkg gomba
0,5 dl paradicsompüré
1 dl fehérbor
2-3 gerezd fokhagyma
só, őrölt bors
friss bazsalikom
olívaolaj
A Toszkán csirkeragu elkészítési módja:
4A lebőrözött, kicsontozott és nagyobb darabokra vágott csirkehúst forró olívaolajon átpirítom, kiszedem és melegen tartom. Az olajba teszem a paradicsompürét, az összezúzott fokhagymát és a szeletekre vágott gombát. Sózom, borsozom, hozzáadom a bort és mártássűrűségűre forralom. Beleteszem a húst, és készre párolom. Tálaláskor a tetejét bazsalikommal megszórom.
Adhatjuk friss vegyessalátával, vagy rizzsel.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2018. márc. 11. 23:12
A toszkán csirkeragu elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.