Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Toszkán csirkeragu recept

Toszkán csirkeragu recept

A Toszkán csirkeragu hozzávalói:
5 egész csirkecomb
25 dkg gomba
0,5 dl paradicsompüré
1 dl fehérbor
2-3 gerezd fokhagyma
só, őrölt bors
friss bazsalikom
olívaolaj


A Toszkán csirkeragu elkészítési módja:
4A lebőrözött, kicsontozott és nagyobb darabokra vágott csirkehúst forró olívaolajon átpirítom, kiszedem és melegen tartom. Az olajba teszem a paradicsompürét, az összezúzott fokhagymát és a szeletekre vágott gombát. Sózom, borsozom, hozzáadom a bort és mártássűrűségűre forralom. Beleteszem a húst, és készre párolom. Tálaláskor a tetejét bazsalikommal megszórom.

Adhatjuk friss vegyessalátával, vagy rizzsel.


Kategória: Húsételek receptjei


A toszkán csirkeragu elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook