Török férfi házasság (beszélgetés)
Most melyik pali a "párod?"...
és hogy tudtok egyáltalán találkozni ezzel az új palival? :)
Igen,igy semmiképpen nem akarom,várok vele pár évet..A "párommal" megbeszélem minél
Hamarabb ,aztán meglátom mite jutunk..
mi az oka annak, hogy nem szakítasz és nem mered megbeszélni ezt a pároddal? az persze érthető lenne, ha ő nem akarná, hogy külföldre vidd a gyereket, fordított esetben te is kiakadnál, de ha a háta mögött tennéd, akkor később te járhatnál nagyon rosszul, azért nem érdemes. akkor se, ha kijátszhatnál mindenkit, mert ha szereti a gyereket és ragaszkodik hozzá, akkor utána elvehetné valószínűleg tőled :(
Nem...kérdeztem hogy lehetséges e,de mivel
Nem lehet ,igy nem ..
Ki akarod a gyereket lopni az országból?
Erkolcsi bizonyitvany is (legalabbis nekem kellett plusz nekem a valasomrol is a birosagi igazolas) es mindez leforditva es jegyzovel hivatalositva.
En kulfoldon mentem ferjhez es a magyar hatosag nem tudta amig nem szoltam nekik. Az egyetlen dolog ami kell az a szul.anyakonyvi kivonat, ez meg egyebkent is nalam volt.
nolám m égis írt a kérdező igaz kb senkinek nem válaszolt :)
Szerintem a hatosag nem fog nyomozgatni, hogy vajon ferjhez mentel-e.
A párom nem vallásos ,több nejuseg nincsen elég régóta,es nem az volt a kérdésem hogy a hatóság megtudja,hanem a családom itthon...a hatóság nyilván megfogja tudni....
Hát nemtom, anno sok fórumon olvastam vannak nagyon normális gondolkodó muszlim vallásu pasik akik nem tárgyként kezelik a nőt de alapjogokhoz ők is ragaszkodnak ami az ottani nőknek természetes , de az úgymond nyugati szabadsághoz szokott nők beza kellemetlen dolgok...
Dehogy. Vagy ha tudja, akkor is meg van győződve róla, hogy vele másként lesz.
Hagyd a gyereket az apjánál, te meg éld világodat!
Hát én ebben nem vagyok biztos, mert akkor nem tenné ki ennek a gyerekét! :(
Egyébként szerintem azzal tisztába van a kérdező , hogy neki mint nőnek arrafelé mi a szerepe ill mit vár el a férfi,
legalábbis aki arab , török stb párt választ magának az tisztában szokott lenni vele, hogy mások a szokások stb.
Az már legyen az ő gondja!
Hogy kér beutazási engedélyt, vízumot, tartózkodási engedélyt - milyen címen - a külképviselet, a befogadó ország tudta nélkül?
Ezt én is írtam ha viszább tekersz :) énse hiszem hogy látunk tőle még ide beírást, gondolom másra számított :)
Mindenfele arabok elnek Torokorszagban is, ok viszik a sajat szokasaikat es maguk kozott azt csinalnak, amit akarnak. Itt is latom, mit keres arab fickoval 2-3-4 no? Altalaban leburkazva. Az a hareme. Maguk kozott azt csinalnak, amit akarnak, csak kifele kell alkalmazkodni. Az araboknal szokas atestver ocvegyet is magukhoz venni.
Most hogy Torokorszagban ez nem torvenyes, az mas kerdes, Izraelben sem.
Ő már nem fog ideírni semmit, mert ha akart volna reagálni akkor megtehette volna.
hacsak nincs a kérdezőnek komoly oka "váltani" , erre írtam hogy ahelyett hogy azt írja nem kiváncsi a negatív véleményekre röviden leírhatná mi van.
Jaj! Tudod, hogy nem neked szólt. :)
Nem, de nyilván nem hagyom magamat! :D
A gyereknek meg jobb helye lenne az apjánál, ezt így az olvasottak alapján kimerem mondani!
Titeket tényleg az foglakoztat, hogy hanyadik feleség lesz???
Mi lesz a gyerekkel???
További ajánlott fórumok: