Töltötte le már valaki a 2009-es interneten beküldhető adóbevallást? Hogyan? (tudásbázis)
Ha kaptál csomagot akkor van benne egy NY jelű oldal, azt kitöltöd és beküldöd az APEH-hez (febr. 16-ig).
Ha nem kaptál csomagot akkor le kell tölteni az APEH oldalról a 0853NY bevallást és ki kell tölteni kinyomtatni és beküldeni. Esetleg ha rendelkezel ügyfélkapus regisztrációval, akkor elektronikusan is beküldheted
-letöltések
-nyomtatvány kitöltő program
-abev java a (Lap alján)
-bevallás száma(ez felette van és azt írja,hogy kérem válasszon)
Szia!
Én az ABEV JAVA-t töltöttem le és még kell hozzá az a adatlap ami neked kell mivel én cégnél dolgozok nekem a 0853-as adatlapot kellett még letölteni ,mert -e nélkül nem lehet megnyitni a programot.Remélem így tudtam segíteni,ha mégsem kérdezz.
Azt,hogy hogyan kell letölteni.Mire kell kattintani.Légyszíves írd le a folyamatot.
Lehet,hogy csak én vagyok hozzá hülye,de eddig mindig sikerült.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Társkeresés az interneten
- Miért nem jó az internetes ismerkedés?
- Tudna valaki segíteni abban, hogy tudom kinyomtatni máshol az interneten megcsinált adóbevallást, ha nincs otthon nyomtatóm?